کد خبر: 627290
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۷
نماینده مردم مشکین شهر گفت: در خصوص دلایل مسمومیت 90 نفر از ساکنین روستاهای حیق و احمد آباد براساس بررسی های صورت گرفته تا کنون دو احتمال برای این مسئله وجود دارد.

یونس اسدی نماینده مردم مشکین شهر در مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با دانا در خصوص دلایل مسومیت 90 نفر از ساکنین روستاهای حیق و احمد آباد  از توابع مشکین شهر اظهار داشت: براساس بررسی های صورت گرفته تا کنون دو احتمال برای این مسئله وجود دارد.

وی افزود: احتمال اول این است که مسمومیت ساکنین این روستاها بر اثر استنشاق گاز باشد چرا که احتمال نشت گاز از لوله های شهری وجود دارد.

اسدی ادامه داد:احتمال دیگر این است که به دلیل سوزانده شدن سموم و آفات کشاورزی در مکانی که حدود یک کیلومتر از روستا فاصله داشته این اتفاق رخ داده است.

نماینده مردم مشکین شهر گفت: به هر صورت مسئولین از مصدومین این حادثه آزمایش خون گرفته اند و نتیجه قطعی به زودی اعلام خواهد شد؛ البته منطقه هم در حال حاضر پاک است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار