کد خبر: 626797
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۱
مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت به ذکر توضیحاتی درباره قطع وی‌چت پرداخت و گفت قطع وی‌چت از طرف ما نبوده است.
به گزارش ایسنا، محمود خسروی در نشست خبری پس از ارائه عملکرد شرکت ارتباطات زیرساخت در صد روز اول دولت یازدهم به پاسخگویی به سوالات خبرنگاران پرداخت.

خسروی در بخشي از صحبت‌های خود به دستور کمیته تعیین مصادیق مجرمانه رایانه‌ای اشاره کرد و گفت:‌ از روز پنجشنبه از سوی این کمیته دستوری ابلاغ شده تا درباره وی‌چت فیلترینگ اعمال شود. البته باید توجه داشت که ما یک سایت را فیلتر نمی کنیم بلکه با توجه به آن که فضای فنی این کار دراختیار ما قرار دارد، براساس دستوراتی که در این زمینه صادر می‌شود این کار را انجام می دهیم.

وی با بیان این‌که در مجموع در زمینه فیلترینگ سایت‌ها کمیته تعیین مصادیق است که تصمیم می گیرد اظهار کرد: وزارت ارتباطات هم در این کمیته یک عضو دارد که عضو وزارتخانه ما با این عمل مخالف بود اما بنا به اظهار وی سایر اعضای این کمیته موافق با این تصمیم بوده‌اند و مبنای این عمل هم برخی تحلیل‌های فرهنگی واجتماعی بوده است. به هر صورت نظر شخصی من این است که این شبکه‌ها و امکانات می‌توانند یک فرصت هم باشند و در آن‌ها برای بیان مسائل فرهنگی عمل شود به همین دلیل شاید اگر در داخل کشور محتوای مناسبی تولید شود حتی می توان ازاین شبکه‌ها در جهت توسعه فرهنگی بهره گرفت.

وی در ارتباط با اقدامات شرکت ارتباطات زیرساخت در صد روز اول دولت یازدهم اظهار کرد: در این مدت 1500 کیلومتر شبکه فیبرنوری در کشور ایجاد شد و 40 گیگابیت اینترنت نیز به ظرفیت کشور افزوده شد همچنین مرکز soc به صورت آزمایشی راه اندازی شده و 25 گیگابیت اینترنت داخلی به ظرفیت اینترنت کشور افزوده شد.

مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت در عین حال یادآور شد: در این مدت 850 گیگابیت به ظرفیت IP کشور افزوده شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار