کد خبر: 625740
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۷
عراقچی:
معاون وزیر خارجه کشورمان ضمن انتقاد شدید از اقدام آمریکا در افزودن 19 فرد و شرکت به لیست تحریم‌های ایران این اقدام را خلاف روح توافقنامه ژنو دانست و گفت: عکس‌العمل مناسب اتخاذ می‌کنیم.

جوان آنلاين: «سید عباس عراقچی» معاون وزیر خارجه و عضو تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای کشورمان در گفت‌وگو با فارس، ضمن انتقاد شدید از اقدام آمریکا در افزودن 19 فرد و شرکت به لیست تحریم‌های ضد ایرانی این اقدام را خلاف روح توافقنامه ژنو دانست و گفت: در حال ارزیابی شرایط و اتخاذ عکس‌العمل مناسب هستیم.

به گزارش خبرنگار فارس، تیم مذاکره‌کننده ایرانی در نشست کارشناسی با 1+5 در وین، دیشب این مذاکرات را که قرار بود امروز نیز ادامه یابد، متوقف کرد و برای مشورت به تهران بازگشت.

این مذاکرات از روز دوشنبه به مدت 4 روز در وین برپا بود و حمید بعیدی‌نژاد مدیر کل سیاسی وزارت خارجه ریاست هئیت ایران را برعهده داشت.

برخی کارشناسان بر این باورند که قطع این مذاکرات توسط هیئت ایرانی در واکنش به این اقدام آمریکا صورت گرفته است.

خبرگزاری رویتر نیز از طرح قریب‌الوقوع تحریم‌های جدید ضد ایرانی در سنای آمریکا خبر داده بود.

منبع: فارس
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
علی 7844
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۸:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۹/۲۲
0
2
حالا کو تا بعضی ها آمریکا را بشناسند . و نتیجه اعتماد با غربی ها را بدونن.
البته آنچه که اتفاق افتاد و می افتد برای ما خوب است برای غرب بی آبرویی
و به قول اون ضرب المثل ایرانی«بالاخره زمستان هم می گذرد و روسیاهی به زغال می ماند»
پس روشنفکران داخلی بدانند و مردمان و دولتمردان جهانی بشناسند

امریکا حتی بصورت موقت و با کلی شرط و شروط حاضر نیست به حقوق رسمی ایران احترام بگذارد .
دولت امریکا حتی نتوانست کنگره را برای زمانی محدود در برخورد ناشیانه تحریم ها علیرغم اهمیت توافقنامه ژنو و ادعای محدود ساختن ایران متقاعد کند
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار