کد خبر: 615733
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۴
اعضاي باند سارقان خشن كه از مردم زورگيري مي‌كردند در چند عمليات جداگانه دستگير شدند.
اعضاي باند سارقان خشن كه از مردم زورگيري مي‌كردند در چند عمليات جداگانه دستگير شدند.
بسياري از مجرمان سابقه‌دار بعد از رهايي از زندان بار ديگر اعمال مجرمانه خودشان را دنبال مي‌كنند. اين مفهوم را مي‌توان به اين معنا تلقي كرد كه مجازات زندان نتوانسته آنها را از كار گذشته‌شان پشيمان كند و به عنوان افراد مفيدي به جامعه بازگرداند. روز سه‌شنبه نهم مهرماه امسال بود كه سردار بتولي رئيس پليس آگاهي كشور اعلام كرد مجرمان سابقه‌دا‌ر در خارج از زندان كنترل مي‌شوند اما بازداشت مجرمان سابقه‌دا‌ر نشان مي‌دهد كه سردار بتولي بايد در گفته‌هاي خود تجديدنظر كند. پرونده‌اي كه به تازگي در پليس آگاهي تشكيل شده مربوط به چند مجرم سابقه‌دا‌ر است كه آرامش را از مردم سلب مي‌كردند اما بار ديگر دستگير و به زودي راهي زندان مي‌شوند.
به گزارش خبرنگار ما، بيستم تير ماه سال گذشته مردي به مأموران كلانتري يوسف‌آباد خبر داد كه دلارهايش از سوي سرنشينان يك موتور سرقت شده است. او توضيح داد: ساعت 10 صبح روز گذشته به بانكي در خيابان جلال آل احمد رفتم و يك بسته يكصد هزار دلاري گرفتم. وقتي از بانك بيرون آمدم سوار ماشين شدم و به سمت محل كارم حركت كردم. نبش خيابان كارگر يك موتوري از بغل با ماشينم برخورد كرد و راننده اصرار كرد از ماشين پياده شوم تا قسمت تصادف را نشانم بدهد اما من از ماشين پياده نشدم و به راه خود ادامه دادم. وقتي به محل كارم رسيدم ماشين را نزديك شركت پارك كردم و در صندوق عقب را زدم تا آفتابگير را از صندق بردارم. در همين فاصله كوتاه ناگهان يك موتوري به ماشينم نزديك شد و بسته دلارها را كه داخل ماشين بود سرقت كرد. من فكر مي‌كنم سارق همان كسي است كه مي‌خواست با تصادف ساختگي من را مجبور كند از ماشين پياده شوم.
پس از اظهارات مالباخته كارآگاهان اداره هجدهم پليس آگاهي با بررسي تصاوير به دست آمده از دوربين‌هاي مداربسته بانكي كه نزديك محل سرقت بود موفق شدند يكي از مجرمان سابقه‌دا‌ر را كه فرشيد نام داشت شناسايي كنند.
بعد از شناسايي فرشيد به عنوان يكي از اعضاي باند سارقان كيف‌قاپ، مخفيگاه و محل تردد گروهي از مجرمان سابقه‌دا‌ر كيف‌قاپي هم در مناطق اسلامشهر، شهرك گلستان، شهرك واوان، سلطان‌آباد و رباط كريم مورد شناسايي قرار گرفت.
 سرانجام پس از گذشت يك سال كارآگاهان موفق شدند با انجام چند عمليات همزمان هشت نفر از اعضاي اين گروه به اسامي فرشيد - 25 ساله، سلمان - 33 ساله، امير - 36 ساله، حميد - 28 ساله، بابك - 27 ساله، فيروز - 23 ساله، ابراهيم - 26 ساله و سيامك - 23 ساله را دستگير كنند.
همچنين در بازرسي از مخفيگاه سارقان بيش از 60 ميليون تومان پول نقد، ده‌ها گوشي تلفن همراه، چند قبضه انواع سلاح سرد، مقدار زيادي طلاي مسروقه و همچنين چند دستگاه انواع موتورسيكلت كشف شد.
سركرده باند در جريان بازجويي‌ها اعتراف كرد: در تيم‌هاي دو يا چهار نفره با سه موتور سوژه‌ها را زير نظر مي‌گرفتيم و به شيوه زاغ زني در مراكز تجاري، بانك‌ها و صرافي‌ها به بهانه پرسيدن آدرس يا ايجاد تصادف و درگيري‌هاي ساختگي از آنها سرقت مي‌كرديم اگر هم مالباختگان مقاومت مي‌كردند با قمه و چاقو با آنها درگير مي‌شديم.
سرهنگ عباسعلي محمديان رئيس پليس آگاهي تهران بزرگ با اشاره به شناسايي چند مالباخته كه به اين شيوه از آنها سرقت شده بود، گفت: تمام مالباختگان اعضاي اين باند را شناسايي كرده‌اند.
 رئيس پليس آگاهي تهران افزود: مالباختگاني كه به اين شيوه مورد سرقت، كيف قاپي، زورگيري، گردنبند قاپي، ضرب و جرح و تهديد قرار گرفته‌اند براي شناسايي متهمان و پيگيري شكايات خود به اداره هجدهم پليس آگاهي تهران بزرگ مراجعه كنند.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار