کد خبر: 615510
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۲ - ۰۶:۵۴
گاف‌هاي نتانياهو و غوغاي ايراني‌ها در رسانه‌ها
سخنان بنيامين نتانياهو، نخست وزير رژيم صهيونيستي درباره ايران و مردمش در تلويزيون بي‌بي سي فارسي كه با گاف‌ها و تناقض‌هاي تمسخر‌آميز پر‌رنگي همراه بود، واكنش‌هاي بسياري را در رسانه‌ها و شبكه‌هاي اجتماعي جهان به دنبال داشت؛ از فيس بوك گرفته تا يادداشت‌هاي مختلف مردمي كه پاي گزارش رسانه‌ها درباره اين گفت‌و‌گوي جنجالي منتشر شده است.
الناز خمامي زاده

سخنان بنيامين نتانياهو، نخست وزير رژيم صهيونيستي درباره ايران و مردمش در تلويزيون بي‌بي سي فارسي كه با گاف‌ها و تناقض‌هاي تمسخر‌آميز پر‌رنگي همراه بود، واكنش‌هاي بسياري را در رسانه‌ها و شبكه‌هاي اجتماعي جهان به دنبال داشت؛ از فيس بوك گرفته تا يادداشت‌هاي مختلف مردمي كه پاي گزارش رسانه‌ها درباره اين گفت‌و‌گوي جنجالي منتشر شده است. كاربران ايراني سخنان اخير نتانياهو را حاكي از فقر آگاهي و فقر تعقل او پيش از سخن گفتن روي آنتن زنده تلويزيوني قلمداد كردند.

به گزارش «جوان»، نتانياهو اول هفته در گفت و گو با اين شبكه انگليسي سخناني را بر زبان آورد كه مردم ايران را به خنده و تمسخر واداشت؛ او در همان اوايل اظهاراتش خطاب به مردم ايران، رژيم مجعول صهيونيستي با عمر 70 ساله‌اش را همسنگ تمدن ايران دانست و گفت: «ما و شما دو ملت باستاني هستيم.» مضحك‌ترين بخش سخنان نتانياهو آنجا بود كه وي به زعم خودش قصد داشت دموكراسي در ايران را به چالش بكشد و از اين حيث گفت: « اگر مردم ايران واقعاً اختياري داشتند، روحاني را به رياست جمهوري انتخاب نمي‌كردند... اين اسمش دموكراسي نيست. من فكر مي‌كنم مردم ايران اگر آزاد بودند، شلوار جين مي‌پوشيدند و به موسيقي غربي گوش مي‌كردند.»

اين سخن مضحك بنيامين نتانياهو كه حاكي از فقر آگاهي او نسبت به واقعيات حاكم بر فضاي كشورهاي هدف خصومت او است، در عرض چند روز گذشته به انگيزه‌اي براي مشاركت خودجوش ايراني‌ها در كامنت‌گذاري پاي گزارش‌هاي رسانه‌اي و نيز سوژه ارسال عكس به فيس بوك تبديل شده است. بسياري از كاربران ايراني از جمله ايرانيان مقيم ساير كشورهاي دنيا شخصيت ساده‌لوح نتانياهو را با ارسال نظراتي پاي گزارش‌هاي رسانه‌اي به تيزي نقد كشيده‌اند. از جمله يكي از كاربران با ارسال نظري چنين نوشته است: « آنها ادعا مي‌كنند كه قوي‌ترين مأموران مخفي‌ و جاسوس‌ها را‌ دارند؛ چطور است كه حتي از پوشش مردم در ايران خبر ندارند اما با اطمينان كامل مي‌گويند ايران دنبال بمب اتم است و با اين همه اعتماد به نفس دنبال به راه انداختن جنگ و گرفتن باج از كشور‌هاي جهان هستند.»

همچنين در روزهاي گذاشته كمپيني در شبكه فيس‌بوك تشكيل شد كه طي آن جوانان ايراني با ارسال عكسي از شلوار جين خود و نيز با نادان خواندن نتانياهو خطاب به او نوشته‌اند كه سال‌هاست هم لباس جين مي‌پوشند و هم به موسيقي‌هاي مورد علاقه خود گوش مي‌دهند. يك كاربر ايراني نيز در حالي كه عكسي از شلوار جين خود با آي پدي حاوي آلبومي از موزيك پاپ غربي را در سايت توئيتر قرار داده، نوشته است كه آقاي نتانياهو اين شلوار جين من و اين هم از موزيك غربي.» نقد به اظهارات نتانياهو كه خود را دانشجوي تاريخ ايران مي‌داند و ادعا مي‌كند كه معلومات مناسبي از تاريخ ايران دارد، در رسانه‌هاي خارجي نيز گرم بود و روزنامه‌هاي امريكايي همچون نيويورك تايمز و نيز روزنامه‌هاي فرانسوي اين سخنان سخيف و نسنجيده نتانياهو درباره فضاي ايران و واكنش مردم كشورمان را به خوبي پوشش دادند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار