
به گزارش
پايگاه اينترنتي بسيج سرتيپ بسيجي محمدرضا نقدي رييس سازمان بسيج مستضعفين در شوراي سياست گذاري ستاد احياي امر به معروف و نهي از منكر استان خراسان شمالي كه در دفتر نماينده ولي فقيه و امام جمعه بجنورد برگزار شد گفت: در سالگرد سفر امام خامنه اي به خراسان شمالي هستيم و ايشان در سخنراني خود در بجنورد با طرح 27 سوال بخشي از آسيب هاي سبك زندگي در ايران را مطرح نمودند كه حل هر كدام نياز به اقدامات خاصي دارد.
سردار نقدي امر به معروف و نهي از منكر را وجه مشترك براي حل آسيب هاي سبك زندگي دانسته و افزود: با عمل جدي به امر به معروف و نهي از منكر مي توان براي حل مشكلات و آسيب ها در سبك زندگي گام برداشت كه اين اقدام كليدي مي تواند ده ها آسيب را برطرف كند چون جنبه مثبت و صحيح اين آسيب ها مشخص است.
وي انحلال ستاد اجراي امر به معروف و نهي از منكر بسيج در سال 87 را يادآورد شده و افزود: با ايجاد ساختار جديد بسيج، ضمن آسيب شناسي روش قبلي در امر به معروف و نهي از منكر كه به دليل در ضعف اثر بخشي تعطيل شده بود؛ روش جديد بسيج در امر به معروف و نهي از منكر تدوين و اجرايي شد.
رييس سازمان بسيج مستضعفين ويژگي هاي اين روش جديد را اين گونه بر شمردند: پوشش تمامي منكرات رايج و معروفات مغفول مانده اجراي روش ايجابي به جاي برخورد هاي سلبي، حكومتي نبودن و اجرا براي آموزش به مردم و همگاني شدن، و همچنين عمل در محيط هاي شناخته شده و آشنايان نسبت به ناشناسان براي احتمال تاثير بيشتر.
وي نيروي انتظامي را با زوي نظام در برخورد حكومتي با منكرات عنوان نموده و تصريح كرد: به فرموده امام حسين عليه السلام يكي از دلايل فساد مال حرام و اقتصاد نامشروع است و برخورد با منكرات اقتصادي سبب كم شدن فساد و بي بندباري خواهد شد.
جانشين فرمانده كل سپاه در امر بسيج تشكيل شوراهاي امر به معروف و نهي از منكر در هر محله را براي شناسايي منكرات رايج و عوامل و روش هاي اصلاح آن را يادآور شده و بيان كرد: امام حسين عليه السلام در راه امر به معروف و نهي از منكر جان خود را فدا كرد پس جا دارد به جاي برخي نذورات، براي اجراي امر به معروف و نهي از منكر ايجابي در جامعه هزينه كرد.
وي انتخاب حجاب چادر توسط هزاران نفر از بانوان كه با لحن محبت آميز و منطقي خواهران بسيجي هدايت شده اند را يادآور شده و تاكيد كرد: اگر امر به معروف و نهي از منكر به روش ايجابي اجرا شود نه مردم و نه فرد خطا كار از برخورد حكومتي و قهري در مقابله با آن ناراضي و ناراحت نمي شوند.
سردار نقدي به امر به معروف و نهي از منكر در اصناف مختلف اشاره نموده و خاطر نشان كرد: شوراهاي تخصصي امر به معروف و نهي از منكر در اقشار تخصصي بسيج براي اجراي امر به معروف و نهي از منكر ايجابي در اصناف مختلف سازماندهي و اجرا شده كه توليد و توزيع نوشت افزار ايراني و اسلامي حاصل اين نوع از امر به معروف و نهي از منكر تخصصي است.
وي به تشكيل شبكه تخصصي ارشاد توسط بسيج اشاره نموده و افزود: در محيط هاي گردشگري با برپايي پايگاه هاي فرهنگي و تغيير فضا بسياري از مشكلات حل شده و در انتها نيروي انتظامي به راحتي با موارد باقي مانده برخورد مي كند كه اين روش طي دو سال گذشته در سواحل شمال و جنوب كشور اجرايي و موفق شده است.
رييس سازمان بسيج مستضعفين با بيان اينكه بسيجيان طي محرم و صفر براي تذكر لساني آموزش مي بينند اظهار داشت: بايد كاري كرد تا انسان ها نسبت به تحولات جامعه متعهد شوند و احساس امر به معروف و نهي از منكر ايجابي از درون مردم بجوشد چرا كه طبق نظر مقام معظم ولايت اگر مردم چشم انداز مطلوبي از برپايي تمدن اسلامي داشته باشند، خود به خود با احساس تكليف با موانع آن برخورد مي كنند.
وي در پايان سخنان خود خاطر نشان كرد: نقطه آرماني بسيج در امر به معروف و نهي از منكر اين است كه فطرت مردم براي اين موضوع آن ها را فعال و هدايت كند.