کد خبر: 614403
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۱
از خدا مي‌خواهيم شفاف‌سازي شود
وضعيت قهرماني هنوز مشخص نشده است.
دنيا حيدري
وضعيت قهرماني هنوز مشخص نشده است. در حاليكه اين داور به دليل قضاوت بحث برانگيزش در بازي سپاهان و پرسپوليس نمي‌تواند قضاوت كند اما هنوز كميته انضباطي تكليف اين داور را مشخص نكرده و فريدون اصفهانيان، رئيس كميته داوران مي‌گويد كه آنها نيز منتظر مشخص شدن وضعيت اين داور هستند.
اما بعد از گذشت دو هفته از اتفاقات بازي سپاهان –پرسپوليس، اصفهانيان حالا بيش از قبل پشت قهرماني درآمده است. رئيس كميته داوران البته از ابتدا هم گفته بود اين داور بابت اشتباه فاحشي كه در اين ديدار مرتكب شده حتماً جريمه و توبيخ خواهد شد اما همان زمان هم از برخورد مسئولان پرسپوليس و حرف‌هايشان گله مند بود و تأكيد كرده بود كه اين مسئله را پيگيري مي‌كند و حالا بيش از قبل بر اين مسئله پافشاري دارد:« از اتفاقات پيش آمده ناراحت هستيم ولي تحت فشار نيستيم. هميشه تأكيد كرده‌ايم داوران در زمين بايد به نحو احسن به وظايف خود عمل كنند. اگر اشتباهي رخ داده باشد تنبيهاتي صورت مي‌گيرد اما اين موضوع رسانه‌اي نمي‌شود. يعني قانون به ما اجازه نمي‌دهد كه آن را اعلام كنيم. صحبت ما اين است كه چطور وقتي قهرماني در هفته اول ليگ به سود پرسپوليس پنالتي گرفت آقايان نگفتند او به سمت پرسپوليس غش كرده است؟ قهرماني در شهر خودش نامي براي خود دست و پا كرده ولي اكنون خانواده‌اش از او مي‌پرسند كه چرا اين صحبت‌ها پشت سرش وجود دارد يا فرزندش از او مي‌پرسد چرا درباره او اين حرف‌ها را مي‌زنند؟ چرا بايد اين مسائل را ناديده بگيريم؟دايي مداركي به فدراسيون تحويل داده اما هنوز چيزي به ما گزارش نشده است. »
در پي اتفاقات بازي سپاهان- پرسپوليس و مطرح شدن بحث‌هايي از جمله رشوه، گفته مي‌شود كه مجلس هم قصد ورود كردن به مسئله رشوه گرفتن داوران در مسابقات فوتبال را دارد. همانطور كه پيشتر هم بحث مداخله مجلس در خصوص ناپاكي‌هاي فوتبال مطرح شده بود و حالا فريدون اصفهانيان مدعي است كه اين كميته از خدا مي‌خواهد در اين خصوص شفاف‌سازي شود: «بارها گفته‌ام به ذهن‌مان خطور نمي‌كند كه چنين اتفاقي افتاده باشد. قطعا با مجلس درباره شفاف‌سازي در اين زمينه همكاري خواهيم كرد و از خدا مي‌خواهيم كه اين مسئله شفاف‌سازي شود.»
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار