کد خبر: 523594
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۸:۰۰
از بين سه نماينده ايران تنها استقلال است كه به مرحله بعد صعود كرده و امروز براي صعود به عنوان سرگروه مي‌جنگد، سپاهان و تراكتور دو تيم ديگر ايراني حاضر در اين رقابت‌ها هم به رغم شروع خوبشان در ادامه با نتيجه‌هاي ضعيفي كه گرفتند خداحافظي زودهنگامي با ليگ قهرمانان داشتند تا بازي‌هاي هفته آخر آنها تشريفاتي شود. امروز دو نماينده ايران مسابقه دارند، استقلال به امارات رفته تا با العين روبه‌رو ‌شود و سپاهان هم در يك بازي تشريفاتي ميزبان الغرافه قطر است كه به عنوان تيم دوم صعودش را قطعي كرده است. 

العين امارات – استقلال ايران، ساعت ۲۰:۱۰
ورزشگاه طهنون بن محمد شهر العين ميزبان بازي امروز است؛ مسابقه‌اي كه استقلال صعود كرده با العين كه ديگر شانسي براي صعود ندارد روبه‌رو مي‌شود. اين دو تيم در شرايطي هفته آخر دور برگشت مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا روبه‌روي هم قرار مي‌گيرند كه در بازي رفت اين آبي پوشان ايراني بودند كه با دو گل نماينده امارات را شكست دادند. حالا دو تيم با شرايط متفاوتي روبه‌روي هم به ميدان مي‌روند. 

استقلال با ۱۰ امتياز از پنج بازي قبلي صدرنشين گروهD است و در بازي امروز براي حفظ صدرنشيني و صعود به عنوان تيم اول بازي مي‌كند. آبي پوشان كه در آستانه قهرماني در ليگ برتر هم هستند در بهترين شرايط به امارات رفته‌اند. پيروزي سه بر صفر مقابل الريان در هفته ماقبل آخر خيال آبي پوشان را از صعود راحت كرد تا در بازي امشب ديگر دغدغه‌اي براي رفتن براي صعود به مرحله بعد نداشته باشند و تنها براي سرگروهي به دنبال كسب سه امتياز بازي امشب هستند. 

آبي‌ها به خوبي مي‌دانند كه الهلال ۹ امتيازي كه تيم دوم جدول است در ديدار آخرش با الريان بازي راحتي پيش رو دارد و به احتمال زياد با پيروزي در اين بازي ۱۲ امتيازي خواهد شد. به همين خاطر استقلالي‌ها براي صعود به عنوان تيم اول تنها به برد مقابل العين فكر مي‌كنند؛ موضوعي كه امير قلعه نويي هم ديروز در كنفرانس مطبوعاتي پيش از بازي به آن اشاره كرد: «اين بازي براي ما مهم است و مي‌خواهيم شعار بازي جوانمردانه را رعايت كنيم. اگر سرگروهي هم مهم نبود با تمام قوا بازي مي‌كرديم چون بازي جوانمردانه برايمان مهم است. هر بازي شرايط خاص خودش را دارد. العين امتياز ميزباني دارد و در خانه كارش راحت‌تر است اما ما تمام بازيكنان آنها را مي‌شناسيم. استقلال تيم بزرگي است كه داخل و خارج خانه بازي‌هاي خوبي را بايد از خود به نمايش بگذارد.» 

سرمربي استقلال كه شاگردانش بهترين نتايج را در بين تيم‌هاي ايراني گرفته است همچنين معتقد است كه آبي‌پوشان ظرفيت قهرماني در آسيا را هم دارند: «ما تا چه مرحله‌اي بالا مي‌رويم قابل پيش بيني نيست، اما پتانسيل قهرماني را داريم، البته هر اتفاقي ممكن است روي دهد. استقلال بازيكنان بزرگي دارد و از پشتوانه مردمي خوبي بهره مي‌برد. ما مي‌توانيم در اين مسابقات موفق شويم. بايد ببينيم در گروه ديگر چه تيمي به ما مي‌خورد آن طرف هر چهار تيم شانس صعود دارند اما استقلال تيم بزرگي است كه استحقاق قهرماني را دارد.»

در سوي ديگر موفق‌ترين نماينده امارات در آسيا كه سابقه قهرماني در ليگ قهرمانان را هم دارد بر خلاف سابقه درخشانش در سال‌هاي گذشته در فصل جاري ليگ قهرمانان اين تيم نتوانسته نتايج خوبي بگيرد و با ۶ امتياز از پنج بازي تيم سوم جدول گروه D است. العين تنها روي كاغذ شانس صعود دارد و با توجه به بازي آسان الهلال برابر الريان نمي‌توان شانس زيادي را براي شاگردان اولاريو كوزمين رومانيايي قائل شد.
اين در حالي است كه العين با جذب آساموا ژيان مهاجم مشهور غنايي نقشه‌هاي زيادي براي اين فصل كشيده بودند اما اين تيم كه با شسكت الهلال در مسابقه اول شروع خوبي داشت در ادامه نتوانست اين نتايج را تكرار كند تا با دو برد و سه شكست از پنج بازي خداحافظي زودهنگامي با ليگ قهرمانان آسيا داشته باشد و مسابقه امروزشان تقريباً جنبه تشريفاتي دارد.

استقلال با صعود به مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا بايد با يكي از تيم‌هاي گروه B روبه‌رو ‌شود. اگر استقلال مقابل العين پيروز شود در آن صورت ۱۳ امتيازي شده و صدرنشين گروه Dمي‌ماند اما نتيجه تساوي يا شكست در صورتي كه با پيروزي الهلال مقابل الريان همراه شود، باعث سقوط استقلال به رده دوم جدول خواهد شد.
استقلال و الهلال در مرحله يك هشتم نهايي با تيم‌هاي گروه B روبه‌رو خواهند شد. در اين گروه هنوز هر چهار تيم شانس صعود دارند، اما احتمال صعود لخويا قطر، الاتفاق عربستان يا پاختاكور ازبكستان بيشتر است. برخلاف فصل پيش كه مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان به صورت تك بازي و در خانه تيم اول صعود كننده برگزار شد، طبق قوانين مسابقات از فصل جاري مرحله يك هشتم نهايي به صورت رفت و برگشت خواهد بود و تيم‌هاي سرگروه اين امتياز را دارند كه در بازي برگشت ميزبان باشند. بازي رفت مرحله يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا ۲۵ ارديبهشت و بازي برگشت اول خرداد خواهد بود. 

سپاهان ايران – الغرافه قطر، ساعت ۲۰:۳۰

يك بازي تشريفاتي براي سپاهان كه مي‌خواهد حداقل وداع آبرومندانه‌اي با ليگ قهرمانان آسيا داشته باشد، بر خلاف چند فصل پيش، اين اولين فصلي است كه سپاهان خداحافظي زودهنگامي با ليگ قهرمانان دارد و با سه شكست متوالي با ۶ امتياز تيم سوم جدول گروهC است، گروهي كه الاهلي عربستان و الغرافه قطر صعودشان را به مرحله بعد قطعي كرده‌اند. حالا امشب سپاهان كه در مسابقه رفت ۳ بر يك به الغرافه باخته در بازي برگشت به دنبال اعاده حيثيت است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار