کد خبر: 517447
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۱ - ۰۰:۰۰

به گزارش خبرنگار ما، ساعت ۷ صبح شانزدهم بهمن مأموران كلانتري ۱۳۱ شهرري از طريق مركز فوريت‌هاي پليسي ۱۱۰ در جريان قتل مرد جواني در پارك كوثر قرار گرفتند.
با تأييد اين خبر، بلافاصله كارآگاهان پليس آگاهي و تيم بررسي صحنه جرم نيز خود را به محل حادثه در پارك كوثر، ميدان معلم رساندند.
پس از بررسي‌هاي اوليه، مشخص شد مردي به نام محمد - ۳۷ ساله بر اثر اصابت ضربات چاقو به سينه و گردنش به قتل رسيده است.
همسر مقتول كه مأموران را با خبر كرده بود، به كارآگاهان گفت: امروز ساعت ۵:۳۰ صبح طبق معمول محمد براي خريد نان از خانه بيرون رفت اما تا ساعت ۶:۳۰ برنگشت. من كه نگران شده بودم، براي پيدا كردنش به سمت نانوايي رفتم. با عجله از كنار پارك كوثر رد مي‌شدم كه ناگهان مردي را ديدم كه داخل پارك روي زمين افتاده بود. وقتي جلوتر رفتم، ديدم محمد در حالي‌كه تمام صورت و گردنش زخمي شده و خون زيادي از او رفته بود، روي زمين افتاده است و نفس نمي‌كشد. بلافاصله با اورژانس و پليس ۱۱۰ تماس گرفتم.
در ادامه رسيدگي به پرونده، كارآگاهان در تحقيقات محلي دريافتند مقتول با همسرش اختلاف داشته است، به خاطر همين دوباره او را مورد بازجويي قرار دادند.
مريم اين بار به كارآگاهان گفت: اوايل ازدواجمان محمد سند خانه را به نام من زد اما بعد از گذشت چند سال گفت از اين كارش پشيمان است و بايد سند را به نام خودش بزنم. او مدت زيادي اصرار مي‌كرد تا سند خانه را به نام او برگردانم كه همين موضوع باعث شد بين ما اختلاف و درگيري ايجاد شود.
همسر مقتول كه چاره‌اي جز اعتراف نداشت، به افسر پرونده گفت: در اين مدت كه من و محمد با هم درگير بوديم، از نظر روحي دچار مشكل شده بودم تا اينكه اين وضعيت برايم غيرقابل تحمل شد و تصميم گرفتم از او جدا شوم اما به خاطر داشتن دو فرزند، خانواده‌ام با اين موضوع مخالف بودند. حتي يك بار هم دست به خودكشي زدم تا اينكه موضوع را با برادرزاده‌ام عليرضا در ميان گذاشتم و نقشه قتل محمد را كشيديم. با اعترافات متهم، كارآگاهان بلافاصله برادرزاده او را هم دستگير كردند.
عليرضا در بازجويي‌ها اعتراف كرد: وقتي عمه‌ام موضوع را به من گفت و از من كمك خواست، با هم نقشه قتل شوهرش را كشيديم. از آنجا كه محمد هر روز صبح زود براي خريد نان از خانه بيرون مي‌آمد، تصميم گرفتم يكي از همان روزها نقشه‌ام را عملي كنم. تا اينكه ديروز صبح بدون اينكه متوجه من شود، او را زير نظر گرفتم.
متهم ادامه داد: وقتي محمد نان خريد و در حال رفتن به سمت خانه‌اش بود، در داخل كوچه خلوتي نزديك پارك كوثر از پشت سر با چاقويي كه همراهم بود به او حمله كردم و ضربه‌اي به گردنش زدم كه برگشت و مرا ديد. من هم از ترسم دوباره چند ضربه ديگر به گردن و سينه او زدم و چاقو را در سطل زباله‌اي انداختم و فرار كردم، اما از دور او را ديدم كه كشان‌كشان خودش را به داخل پارك رساند.
سرهنگ كارآگاه آريا حاجي زاده، معاون مبارزه با جرائم جنايي پليس آگاهي تهران بزرگ گفت: با توجه به اعترافات صريح متهمان، قرار بازداشت موقت صادر شد و هر دو متهم جهت انجام تحقيقات تكميلي در اختيار اداره دهم ويژه قتل پليس آگاهي تهران بزرگ قرار گرفتند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار