کد خبر: 517250
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۱ - ۰۸:۰۰
ژنرال اسرائيلي:
به گزارش «جوان»، كنفرانس هرتزليا امسال بر مسائل امنيتي پيش روي رژيم صهيونيستي متمركز بود. اين كنفرانس از دوشنبه قبل شروع شده و ژنرال عاويو كوچاوي رئيس دستگاه اطلاعات نظامي اسرائيل و بني‌گانتز رئيس ستاد ارتش اسرائيل به طور خاص روي مسئله چالش‌هاي امنيتي اسرائيل تأكيد كردند. گانتز گفت: « ما طي دو سال گذشته. . . . شاهد چالش‌هاي چند بعدي با ويژگي‌هاي مختلف بوده‌ايم ... نفوذ در شكل عملياتي متفاوت به نظر مي‌رسد. شانس جنگ عليه ما در آينده قابل پيش‌بيني كم است ولي احتمال زيادي وجود دارد كه وضعيت وخيم شود.» گانتز همچنين با اشاره به جبهه‌هاي مختلفي كه در مرزهاي اسرائيل طي دو سال گذشته گشوده شده، گفت كه بعد از ۴۰ سال آرامش، مرزهاي اسرائيل به مصر هم نا‌آرام شده است. بني گانتز رئيس ستاد ارتش اسرائيل درباره خطرهاي راهبردي براي اين رژيم هشدار داد و تأكيد كرد احتمال كشيده شدن اسرائيل به جنگ منطقه‌اي بسيار زياد است. بني گانتز با اين وجود تأكيد كرد تهديدات سوريه عليه اسرائيل به علت سرگرم بودن نظام سوريه به درگيري‌هاي داخلي كمرنگ شده است. 

ژنرال «عاويو كوچاوي» رئيس دستگاه اطلاعات نظامي اسرائيل هم در سخنان خود نسبت به تهديدات گسترده عليه اسرائيل هشدار داد. به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روزنامه صهيونيستي «جروزالم‌پست»، وي همچنين در مورد حمله به ايران هم گفت كه ايراني‌ها بر اين عقيده‌اند كه احتمال حمله اسرائيل بسيار اندك است. وي با اشاره به تحريم‌هاي اقتصادي كه عليه ايران وضع شده، گفت اين تحريم‌ها بر اقتصاد ايران تأثير گذاشته و در حال اثرگذاري بر تصميم‌گيري‌‌هاي ايران است، با اين وجود «هنوز نتوانسته موجب تغيير سياست‌هاي آنها شود.» كوچاوي كه در نشستي در «هرتزيليا» صحبت مي‌كرد، افزود: ما عقيده داريم كه ايران به گسترش برنامه هسته‌اي خود ادامه مي‌دهد و هوشمندانه با فشارهاي داخلي و خارجي برخورد مي‌كند. نظام ايران بر اين باور است كه احتمال حمله نظامي اندك است. وي همچنين مدعي شد كه ايران مي‌خواهد به توان ساخت بمب اتم دست يابد تا در صورت نياز به سرعت به سمت ساخت آن پيش رود. وي البته متذكر شد كه برآوردهاي اطلاعاتي نشان مي‌دهد كه ايران هنوز تصميم به ساخت بمب اتم نگرفته است. رئيس دستگاه اطلاعات نظامي اسرائيل همچنين گفت كه ايران در مذاكرات با گروه ۵+۱ قصد ندارد امتيازات بزرگي به طرف مقابل بدهد. كوچاوي با اشاره به درگيري‌ها در سوريه مدعي شد كه ايران و حزب‌الله خود را براي دوران بعد از «بشار اسد» آماده مي‌كنند. وي افزود كه براي اولين بار مرزهاي اسرائيل از چهار طرف در معرض تهديد قرار گرفته است؛ حزب‌الله لبنان، سوريه، غزه و صحراي سينا. وي با بيان اينكه در حال حاضر ۲۰۰هزار موشك به سمت اسرائيل نشانه رفته، گفت: الان وضعيت امنيتي رو به وخامت نهاده و هم خطر حمله خارجي و هم خطر حملات تروريستي عليه ما در حال افزايش است. 

تكرار نكنيم، ايران هسته‌اي تهديد موجوديتي است
«دني روتچيلد» رئيس اين كنگره در مراسم افتتاحيه درباره تعميق انزواي رژيم اشغالگر قدس در محافل بين‌المللي به دليل كاهش سطح مداخله‌هاي امريكا در خاورميانه و اختلافات «اسرائيل» با اتحاديه اروپا هشدار داد. روتچيلد از دولت عبري خواست در پيام‌هايش به جهانيان تجديدنظر كند و از تكرار اين عبارت كه برنامه‌اي هسته‌اي ايران موجوديت آن را به خطر مي‌اندازد، خودداري ورزد. او نيز با اشاره به تهديد‌هايي كه اسرائيل را درخاورميانه در بر گرفته، براي توصيف اسرائيل در اين وضعيت، از تعبير «ويلا در داخل جنگل» استفاده كرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار