کد خبر: 516357
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۱ - ۲۱:۵۴
تسبیم: مقامات منطقه کرانه باختری اردن اعلام کردند که از امروز به منظور زنده نگه داشتن یاد و خاطره هوگو چاوز، رئیس جمهور فقید ونزوئلا نام یکی از خیابان‌های این منطقه را به نام او ثبت خواهند کرد.

مقامات این منطقه امروز به سوی سفارت ونزوئلا رفتند و با سفیر این کشور در منطقه کرانه باختری دیدار کردند.

مقامات کرانه باختری، مقصود خود از این دیدار را همدردی با مردم ونزوئلا و خانواده رهبر بولیواری ونزوئلا اعلام کرده‌اند.

فائوض ابید، یکی از شهرداران این منطقه در رابطه با چاوز اعلام کرد:«درگذشت چاوز موجب شد تا جهان یکی از بهترین قهرمانان خود را از دست بدهد. چاوز کسی بود که از مردم ستمدیده فلسطین حمایت کرد. رهبر بولیواری ونزوئلا اشغال سرزمین ما توسط اسرائیل را محکوم می کرد.»

وی در ادامه افزود:« ما نیز برای زنده نگه داشتن یاد و خاطره رهبر سوسیالیستی ونزوئلا، نام یکی از خیابان‌های منطقه‌مان را هوگو چاوز نامیدیم.»

هوگو چاوز در سال ٢٠١١ برای درمان بیماری به کوبا رفت و بعدا ابتلای او به بیماری سرطان اعلام شد. در ماه های بعد، معالجه چاوز در کوبا و داخل ونزوئلا ادامه یافت.

در ۲۰۱۲ نیز برای اخرین بار راهی کوبا شد. طی جراحی در این سفر وی به صورت جدی با مشکلات تنفسی مواجه شد.

چاوز؛ رهبر بولیواری ونزوئلا بامداد روز چهارشنبه بر اثر مشکلات تنفسی ناشی از سرطان ناشناخته‌اش درگذشت.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار