کد خبر: 515692
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۵:۳۵
روز گذشته خبری مبنی بر احتمال سخنرانی خود خوانده رئیس جمهور در دانشگاه صنعتی منتشر شد، خبری که اصل خواست رئیس جمهور برای حضور در دانشگاه بعد از شش سال به اندازه اصرار دفتر احمدی نژاد برای سخنرانی در دانشگاه تعجب آور نبود.

به گزارش دانا،به نقل از پایگاه خبری مرصا، روز گذشته خبری مبنی بر احتمال سخنرانی خود خوانده رئیس جمهور در دانشگاه صنعتی منتشر شد، خبری که اصل خواست رئیس جمهور برای حضور در دانشگاه بعد از شش سال به اندازه اصرار دفتر احمدی نژاد برای سخنرانی در دانشگاه تعجب آور نبود.
جالب است که آقای احمدی نژاد در آستانه انتخابات ۹۲ به سخنرانی در دانشگاه به عنوان یک میهمان ناخوانده به این اندازه حساسیت نشان می دهد و به قیمت اصرار و مجاب کردن رئیس دانشگاه خودش را به یک میتینگ دانشجویی دعوت می کند در حالی که پیش از این چندان علاقه ای به حضور در دانشگاه نداشت.
به نظر نمی رسد تریبون و سخنرانی خیلی به کار رئیس جمهوری بیاید که تا چند ماه دیگر دولتش به پایان رسیده و دیگر رئیس جمهور نخواهد بود اما پافشاری های این چنینی از سوی رئیس دولت در یک قدمی انتخابات و در حالی که تمایلی برای سخنرانی وی وجود ندارد، چندان قابل درک نیست.
قطعا بهتر است دولت در فضای کنونی جامعه انرژی خود صرف مسائل مهم تری مثل تلاش برای در اختیار گرفتن عنان بازار و تسلط بر شرایط اقتصادی کشور در شرایط تحریم و فشارهای اقتصادی کند.
ارائه آمارهای آخر سال از سوی مرکز آمار ایران در رابطه با شاخص های مختلف اقتصادی مثل تورم و بیکاری نشان دهنده ضرورت یک تلاش مضاعف در ماه های پایانی دولتی است که در آستانه بهار! قرار دارد.
بهاری که در آن علاوه بر بررسی پرونده عملکرد یک ساله دستگاه اجرایی، معدل کل دولت دهم نیز سنجیده خواهد شد.
به هر حال توقف یک باره سفرهای استانی در شرایطی که حجم زیادی از مصوبات سفرهای قبلی دولت به نتیجه ای نرسیده است، چرخش محسوس از یک روند جهادی خدمت رسانی به یک استراتژی سیاسی با رویکرد شعارهای تبلیغاتی را بیش از پیش نمایان می کند.
شعارهایی که با ترجیع بند مبارزه با مفاسد اقتصادی و یا به عبارت بهتر افشای مفاسد اقتصادی در حالی در پایان دولت دهم رسا تر به گوش می رسد که تقریبا در سه سال نخست این دولت کمرنگ شده بود. شیوه ای که به جای پیگیری قانونی یک ادعا، یک تخلف و یا یک فساد احتمالی به یک حرکت خلاف شرع ، قانون و مصالح عمومی ملت و کشور می انجامد.
قدر مسلم اصرار رئیس جمهور به سخنرانی در دانشگاه در صورتی قابل قبول از که تاکید موکد بر چرخش شعاری از دولت مهر به بهار را کنار گذاشته و به سوال های جنبش عدالت خواهی کشور مبنی بر کارنامه دولت در خصوص پیگیری شعارهای محوری عدالت طلبی و گفتمان انقلاب اسلامی پاسخ گو باشد.
تریبون هایی که لااقل به درد پاسخ گویی به مردم بخورد البته نه سخنرانی با اصرار و انکار...
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار