
به گزارش خبرنگار ما، بامداد ديروز مأموران يگان ويژه پليس پايتخت در يازدهمين طرح مبارزه با مخلان امنيت ۴۵شرور و ۷۵خرده فروش مواد مخدر شمال پايتخت را دستگير كردند و در ميدان تجريش گرداندند.
در ميان دستگيرشدگان، اراذل و اوباش سطح يك دوباره ديده ميشدند. حميد خاك بر سر، حسن كثيف، كاظم فردين، حامد ملخ، شهرام آبگوشت، رضا پير، مسعود مورچهخور، فرهاد شلنگ، علي كافر، نادر زرنگ، مهدي پاپتي و علي سيرابي از اراذلي بودند كه بارها دستگير و بازداشت شده بودند.
اين افراد علاوه بر مزاحمت براي نواميس مردم و عربدهكشي، دست به زورگيري، سرقت، شرب خمر و فروش مواد مخدر در محلههاي مناطق شمالي ميزدند.
فرمانده انتظامي تهران بزرگ نيز كه فرماندهي اين طرح را به عهده داشت، با اشاره به اينكه تمام طرحهاي امنيت اجتماعي بر اساس درخواست شهروندان و شكايتهاي مردم اجرا شده است، به خبرنگاران گفت: تا پايان امسال هم يك مرحله ديگر از طرح برخورد با اراذل و اوباش در دستور كار پليس است.
سردار ساجدينيا به اراذل و اوباش و مخلان نظم و امنيت در پايتخت هشدار داد: پليس همچنان در آينده نيز برخوردي قاطع با آنها به ويژه زورگيران در سطح شهر خواهد داشت.
رئيس پليس پايتخت گفت: از ابتداي امسال تا كنون ۱۵۵۷ نفر از اراذل و اوباش در تهران دستگير شدند كه اين افراد پس از تشكيل پرونده به مراجع قضايي تحويل داده شدند.