کد خبر: 513688
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۱ - ۰۵:۱۶
در بیمارستان رسول اکرم (ص) بررسی می شود؛
باشگاه خبرنگاران: بهرام آگاه با اشاره به برگزاری سمینار یک روزه درمان های جدید رفلاکس معده به مری گفت: سمینار یک روزه مشترک گروه داخلی و جراحی با عنوان درمان های جدید رفلاکس معده به مری روز دوشنبه ۷ اسفند ماه ساعت ۱۱ الی ۱۳ در سالن آنفی تئاتر ابن سینای بیمارستان رسول اکرم (ص) برگزار می شود.

وی با بیان اینکه در این سمینار رفلاکس در ایران و درمان های آن بررسی می شود، افزود: در این سمینار متخصصین، دانشیاران و دانشجویان این۹ رشته به بحث و تبادل نظر در خصوص روش های درمانی رفلاکس معده به مری خواهند پرداخت و دکتر ملک زاده وضعیت رفلاکس در ایران را مورد بررسی قرار می دهد.

گفتنی است: رفلاکس یا برگشت مواد اسیدی معده به مری بیماری شایع و ناراحت کننده ای است که ترش کردن، سوزش سردل و درد قفسه سینه از علائم شایع بیماری رفلاکس است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار