منصور حقیقتپور نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با سراج ۲۴ با اشاره به شکار پهپاد آمریکایی از سوی نیروی دریایی سپاه، اظهار داشت: کارشناسان نظامی جمهوری اسلامی ایران بررسی لازم را روی پهپاد آمریکایی که توسط نیروی دریایی شکار شده، انجام میدهند و ما از مهندسی معکوس برای شبیهسازی این پهپاد بهره میبریم و به دانش آن دست پیدا میکنیم.
حقیقتپور ادامه داد: انشاءالله به زودی پهپاد شبیهسازی شده در جمهوری اسلامی ایران را بر فراز اسراییل مشاهده خواهیم کرد.
این نماینده مجلس اظهار داشت: دولت آمریکا مجبور است روی جمهوری اسلامی ایران حساب ویژهای باز کند و به عنوان بزرگترین قدرت نظامی خاورمیانه به ما نگاه کند.
وی خطاب به آمریکاییها توصیه کرد که بهتر است از این به بعد نگاهشان به جمهوری اسلامی ایران را تغییر دهند و انجام اقدامات تحریکآمیز را از دستور کار خارج کنند.