کد خبر: 496303
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۱ - ۰۶:۱۳
سفر آفريقا به زندان ختم شد
به گزارش خبرنگار ما، دهم اسفند سال گذشته بازرسان يكي از بانك‌هاي دولتي با مراجعه به يكي از شعبه‌هاي اين بانك و بررسي اسناد مالي متوجه برداشت غيرمجاز چند ميليارد تومان از سوي يكي از كارمندان بانك شدند.
بدين ترتيب به دستور قاضي شعبه سوم بازپرسي دادسراي امور اقتصادي ناحيه ۲۲، رسيدگي به پرونده در دستور كار اداره بيست و هشتم پليس آگاهي تهران بزرگ قرار گرفت.
كارمند بازداشت شده در اظهارات اوليه خود به كارآگاهان گفت: تمام مبلغ اختلاس شده كه ۳ ميليارد‌ و ۵۰۰ ميليون تومان بود را به حساب يكي از دوستانم به نام شهرام واريز كردم اما او پس از اطلاع از دستگيري من فرار كرد.
او گفت: شهرام از مشتري‌هاي بانك بود و سال ۸۹ در محل كارم با او آشنا شدم.
اوايل ارتباط من با شهرام فقط از طريق ملاقات در داخل شعبه بود اما در طول اين مدت او پيشنهاداتي مي‌كرد كه متوجه شدم در كار جعل اسناد و صدور مدارك شناسايي و حتي خارج كردن غيرقانوني افراد از كشور است. به تدريج ارتباط من و شهرام زياد شد به طوري كه ما به صورت خانوادگي با هم رفت و آمد مي‌كرديم.
اواسط بهمن سال گذشته بود كه من ۵۰ ميليون تومان را به صورت غيرقانوني از حساب تعدادي از مشتري‌هاي بانك برداشت كردم كه يكي از مشتريان با مراجعه به بانك در خصوص موجودي حسابش اعتراض كرد. من كه احساس خطر كرده بودم، با شهرام تماس گرفتم و موضوع را با او در ميان گذاشتم.
شهرام پيشنهاد اختلاس از بانك را مطرح كرد و من هم قبول كردم. قرار بود پس از برداشت پول از بانك، او مرا از طريق دوستانش به صورت غيرقانوني از كشور خارج كند و از طريق تركيه به يك كشور آفريقايي و از آنجا هم به يك كشور اروپايي بفرستد.
متهم ادامه داد: براي خارج كردن پول‌ها از كشور هم تصميم گرفتيم تا پول‌ها را به طلا و ارز تبديل كنيم و پس از خروج من از كشور، شهرام از طريق دوستش طلاها را به كشوري كه قرار بود برويم، منتقل كند.
ساعت ۱۱ دهم تير ماه، ۳ ميليارد و ۵۰۰ ميليون تومان به حساب شهرام واريز كردم اما همان روز بازرسان بانك بدون اطلاع قبلي براي بررسي سندهاي مالي به شعبه آمدند و پس از بررسي سندها متوجه موضوع شدند و ديگر اجازه خروج از بانك را به من ندادند. طي مدتي كه هنوز در بانك بودم، با شهرام تماس گرفتم و به او گفتم كه گرفتار شدم اما وقتي دوباره تماس گرفتم، تلفنش را خاموش كرده بود. با توجه به اعترافات كارمند بانك، كارآگاهان با شناسايي هويت شهرام ـ ۳۹ ساله دريافتند، وي از مجرمان سابقه‌دار در زمينه كلاهبرداري است كه چندين سابقه دستگيري نيز دارد.
بررسي سوابق متهم نشان داد كه با برقراري رابطه دوستي با كاركنان بانك و اغفال آنها ضمن معرفي خود به عنوان تاجر طلا يا وارد‌كننده خودرو به كشور، به مرور زمان اين افراد را مجاب به همكاري با خود مي‌كرد تا مبالغ كلاني را به صورت غيرقانوني از سيستم بانكي خارج و به حساب وي واريز كنند.
كارآگاهان در ادامه تحقيقات خود دريافتند، متهم به محض واريز اين مبلغ به حسابش، بلافاصله اقدام به خريد سكه، طلا و ارز كرده و پس از اطلاع از دستگيري همدستش محل سكونت خود را نيز تغيير داده است.
سرهنگ عباسعلي محمديان، رئيس پليس آگاهي تهران بزرگ با اشاره به دستور انتشار بدون پوشش تصوير متهم اصلي پرونده گفت: شهرونداني كه موفق به شناسايي هويت متهم يا مخفيگاه او شده‌اند، مي‌توانند اطلاعات خود را در اختيار كارآگاهان اداره ويژه مبارزه با جرائم اقتصادي پليس آگاهي تهران بزرگ قرار دهند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار