به گزارش «محدوده»، الیاس حضرتی در مقاله ای که در هفته آسمان منتشر کرد مدعی شد تنها درصورت حضور اصلاح طلبان در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری خواهد بود که این دور از انتخابات پرشور خواهد بود.
وی در ادامه شرط حضور اصلاح طلبان را در انتخابات را نیز حضور شخصیت هایی همچون خاتمی و هاشمی رفسنجانی دانست و تصریح کرد که معدل هاشمی از در بسیاری از موارد بالاتر از خاتمی است.
حضرتی نوشت:از نظر من هاشمی یک اصلاح طلب عملگراست.ضمن اینکه آقای خاتمی برای ما محبوبیت ویژه ای دارد و انتخاب اول ماست اما مجموعه معدل هاشمی در بسیاری از موارد بالاتر از خاتمی است و در این شرایط بیشتر به حل مشکلات کشور کمک می کند.هاشمی شاه ماهی انتخابات است و همین که بگویند او کاندیدا می شود بخش زیادی از مسائل ما با کشورهای منطقه از جمله عربستان حل می شود.در مواجهه با غرب نیز موضوع همین است و پیام آرامش بخشی به دنیا مخابره می شود.