کد خبر: 494904
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۱ - ۲۱:۴۶
فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، «آندرس فوگ راسموسن» دبیر کل ناتو طی سخنانی گفت چه اوباما در انتخابات پیروزی شود و چه رامنی، رابطه آمریکا با ناتو مستحم باقی خواهد ماند.

وی که در کنفرانس مطبوعاتی در بروکسل صحبت می‌کرد، گفت هر کدام که پیروز شوند، من مطمئن هستم که آمریکا همچنان به تعهدات بسیار مستحکم خود به روابط در دوسوی اقیانوس اطلس پایبند باقی خواهد ماند.

دبیر کل ناتو افزود که وی منتظر نتایج انتخابات آمریکا بوده و تاکید کرد همکاری میان پیمان آتلانتیک شمالی و آمریکا در زمان اوباما «ممتاز» بوده است.

در جریان برنامه‌های انتخاباتی اوباما و رامنی، موضوع ناتو بخش زیادی را به خود اختصاص نداد اگر چه بودجه وزارت دفاع آمریکا یکی از مهمترین موضوعات مورد بحث دو نامزد بوده است.

اوباما خواستار آن است که تا ۱۰ سال آینده میزان بودجه وزارت دفاع، ۲.۹ درصد از میزان تولید ناخالص داخلی را به خود اختصاص دهد این در حالی است که رومنی این میزان را ۴ درصد در نظر گرفته است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار