کد خبر: 494503
تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۱ - ۱۷:۴۰
نوزدهمين بهار مطبوعات و خبرگزاري‌ها/79
نوزدهمين نمايشگاه بين‌المللي مطبوعات و خبرگزاري‌ها هم همچون نمايشگاه‌هاي سال‌هاي گذشته به پايان رسيد و خاطره خوشي كه باقي ماند، آن بود كه در غرفه روزنامه جوان ضميمه "كشيده" شادي را بر چهره مردم مي‌نشاند.  

بنابراين گزارش، از روز اول نمايشگاه تا امروز با نشريه "كشيده" به ميان مردم رفته و آنان را مهمان يك "كشيده" رايگان كرديم!

مسئولي كه با محافظان خود مي‌رفت، به يك كشيده دعوت شد تا خانواده‌اي كه به همراه فرزند خردسال خود براي بازديد به نمايشگاه آمده بودند.

اين "كشيده" بر خلاف ساير كشيده ها كه گونه افراد را سرخ مي‌كند و غم را در چهره آنها نمايان مي‌ساخت، شادي و لبخند را بر چهره مخاطبان نوزدهمين دوره نمايشگاه مطبوعات مي‌نشاند؛ شادي كه از هجدهمين نمايشگاه همراه ما بود و تا پايان نوزدهمين نمايشگاه نيز با ما همراه شد.

يادمان باشد كه حتي "كشيده" هم مي‌تواند شادي را بر چهره مردم بنشاند پس غافل نشويم از يك كشيده، نشريه طنز و كاريكاتور و شيوه بيان آن.
 
در اين خصوص در بازديد دكتر لاريجاني رئيس مجلس و دكتر حسيني وزير ارشاد نيز مهمان يك "كشيده"  رايگان در غرفه جوان شدند!
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار