
حضرت آيت الله خامنهاي در اين ديدار، خدمت به ملت قدرشناس ايران از جمله مردم مؤمن، خونگرم، انقلابي، باصفا و خوشفكر استان خراسان شمالي را توفيقي الهي دانستند و تأكيد كردند: خدمتگزاري به اين مردم شايسته و بزرگوار، بايد تا سر حد امكان، با كيفيتتر و پرحجمتر شود.
ايشان مصوبات دولت را براي بهبود وضع خراسان شمالي، «خوب و جامع» دانستند و افزودند: همه اين مصوبات بايد با پيگيري مستمر و جدي استاندار و اهتمام ويژه مسئولان ملي تحقق يابد و مردم آثار آنها را در زندگي خود احساس كنند.
رهبر انقلاب، استمرار سياستها و ثبات مديريتهاي استان را براي تحقق مصوبات هيئت دولت به منظور بهبود اوضاع خراسان شمالي ضروري خواندند و افزودند: اين مصوبات خوب را با توجه به عواملي نظير امكانات، منابع، نيروي انساني، زود بازده بودن و گستردگي تأثير آنها بر زندگي مردم، اولويتبندي كنيد. ايشان به استناد گزارشهاي مستند و كارشناسي شده سه سرفصل را در اولويت مسائل استان برشمردند: كشاورزي، گردشگري و رسيدگي به كارخانهها و صنايع استان.
حضرت آيت الله خامنهاي سكونت نيمي از مردم خراسان شمالي در روستاها، زمين مستعد، محصولات متنوع و ممتاز و آب و هواي مساعد را از جمله دلايل اولويت كشاورزي در اين استان دانستند و خاطرنشان كردند: رونق كشاورزي منطقه، اشتغال زايي گسترده، افزايش درآمد مردم و دستگاههاي استان و حل مشكلات اجتماعي ناشي از بيكاري را به همراه خواهد آورد. رهبر انقلاب در همين زمينه، صنعتي شدن و مدرن سازي، يكپارچگي زمينهاي كشاورزي و ايجاد صنايع تبديلي و سردخانه را از جمله عوامل پر رونق شدن كشاورزي استان برشمردند.
ايشان همچنين با اشاره به اينكه استان خراسان شمالي به طور طبيعي بر سر راه ميليونها زائر امام هشتم قرار دارد افزودند: با توجه به اين مزيت و با تكيه بر جاذبههاي گردشگري استان، گردشگري ميتواند در اولويت بعدي مسائل استان قرار گيرد.
حضرت آيت الله خامنهاي به مسئولان توصيه كردند: با اولويت دادن به گردشگري منطقه و برنامهريزي براي بازديد حداقل بخشي از زوار امام هشتم از جاذبههاي مهم گردشگري استان، به بهبود اوضاع عمومي خراسان شمالي همت گماريد.
دولت سال آخر خدمت، انرژي خود را صرف پروژههاي ناتمام كند
رهبر انقلاب رسيدگي كامل به مسائل كارخانههاي مهم استان، از جمله كارخانه فولاد، لولهسازي و طرح نيمه تمام نيروگاه سيكل تركيبي را اولويت سوم مسائل خراسان شمالي دانستند. ايشان در همين زمينه از تلاش دولت براي به بهره برداري رساندن پروژههاي نيمه تمام «موسوم به مهر ماندگار» قدرداني و خاطرنشان كردند در سال آخر خدمت دولت، امكانات و انرژي موجود، منطقاً بايد صرف پروژههاي نيمه تمام شود.
حضرت آيت الله خامنهاي با تشكر مجدد از محبت عميق و بيپايان مردم استان افزودند: ابراز مهر و محبت مردم، اساساً ناشي از دلدادگي قلبي آنان به اسلام و انقلاب است البته انتظارات معقولي نيز وجود دارد كه بايد با «برنامهريزي و همت و تلاش»، به آنها پاسخ شايسته داد.
۳۸۰۰ميليارد اعتبار براي توسعه خراسان شمالي در ابتداي اين جلسه، رحيمي معاون اول رئيسجمهور در گزارشي از وضع استان و مصوبات جلسه هيئت دولت گفت: در بخشهاي زيربنايي، فرهنگي و ورزشي، مناطق محروم و روستايي، توليدي، اقتصادي، كشاورزي و تسهيلات بانكي تصميمات مهمي اتخاذ شده است. معاون اول رئيسجمهور اعلام كرد: جلسه هيئت دولت، مصوبات مختلفي براي رشد و شكوفايي و حل مشكلات استان خراسان شمالي دربر داشت و در مجموع ۳۸۰۰ ميليارد تومان اعتبارات و تسهيلات براي تحقق اين مصوبات تخصيص يافت. به گفته آقاي رحيمي هيئت دولت همچنين هزار ميليارد تومان براي اتمام طرحهاي نيمه تمام استان اختصاص داده است.