کد خبر: 491383
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۱ - ۲۰:۴۴
خبرآنلاین: مراسم تشییع پیکر مرحوم آیت الله محمدباقر محی الدین انواری ساعت هشت صبح روز سه شنبه بیست و پنجم مهرماه از مقابل دانشگاه امام صادق(ع) واقع در بزرگراه شهید چمران، پل مدیریت به سوی حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) در شهرری برگزار خواهد شد.

گفتنی است اعضای جامعه روحانیت مبارز، جامعه وعاظ تهران، مسئولین مرکز رسیدگی به امور مساجد و ائمه جماعات استان های تهران و البرز و عموم مردم شریف و انقلابی در این مراسم شرکت خواهند نمود.

لازم به ذکر است آیت الله محی الدین انواری در سن ۸۶ سالگی دار فانی را وداع گفت و مبارزه با رژیم ستمشاهی، عضویت در شورای روحانیت جمعیت موتلفه اسلامی، عضویت در جامعه روحانیت مبارز، نمایندگی در دور اول و دوم مجلس شورای اسلامی، عضویت در دور اول و دوم مجلس خبرگان رهبری و ریاست مرکز رسیدگی به امور مساجد از سوابق فعالیت وی می‌باشد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار