کد خبر: 490403
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۹۱ - ۱۲:۰۱
در اعتراض به حذف نام گروهک منافقین از لیست تروریست ها
به گزارش «جوان آنلاین»، حسین اسماعیلی با اشاره به خارج کردن نام گروهک تروریستی منافقین از لیست گروههای تروریستی توسط وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا گفت: طی سال های گذشته هم اگرچه امریکا اسم گروهک نفاق را در لیست تروریست ها قرار داده بود اما تردیدی نیست که در پنهان، حمایت های بیشماری از این گروهک انجام میداد.

وی با اشاره به تجمع خانوادهای شهدا، قربانیان ترور، دانشجویان و انجمن دوستداران عدالت در مقابل سفارت سوییس(واقع در الهیه) خاطرنشان کرد: جمعیت فرزندان شاهد و ایثارگر نواندیش خدمتگزار هم روز چهارشنبه ۱۹ مهرماه ساعت ۱۰ صبح در این تجمع شرکت می کند تا ضمن گرامیداشت یاد و نام شهدای گرانقدر ترور، خروج نام منافقین از لیست تروریست ها از سوی امریکا را محکوم کند.

اسماعیلی اظهار داشت: کمک های تسلیحاتی، سیاسی، تبلیغاتی و مالی چهار بعد حمایت های کاخ سفید از تروریست ها به ویژه گروهک رجوی است و در حقیقت، گروهک منافقین دست پرورده خود امریکا هستند.

دبیرکل جمعیت فرزندان شاهد و ایثارگر خدمتگزار نواندیش با بیان اینکه امریکا مادر تروریست هاست، افزود: دولتمردان امریکا همواره سیاست های تبعیض آمیزی در مسائلی همچون تروریسم و حقوق بشر داشته اند و این استانداردهای دوگانه اثباتگر این نکته بسیار اساسی است که دولت امریکا به هیچ وجه قابل اعتماد و اتکا نیست.

اسماعیلی ادامه داد: امریکایی ها هرجا که منافعشان ایجاب می کند دست به جنایت های شنیع می زنند و جالب اینجاست که از طریق بنگاه های خبرپراکنی و تبلیغاتی خود این جنایات شنیع را مصداق بارز دفاع از حقوق بشر جلوه می دهند!

وی با اشاره به جنایات تکان دهنده اعضای گروهک منافقین علیه ملت ایران اظهار داشت: گروهک تروریستی منافقین خون بسیاری از جوانان، زنان، مردان و کودکان بیگناه ایران عزیز را بر زمین ریخته اند و هرگاه فرصت برای آن ها مهیا شود علیه مردم و نظام دست به جنایت و ترور خواهند زد.

اسماعیلی گفت: با وجود وضوح تروریست بودن این گروهک، امریکا نام آن را از فهرست تروریست ها خارج کرده که نشان دهنده عمق خصومت و بدخواهی سیاستمداران امریکایی نسبت به مردم ایران است.

وی خاطرنشان کرد: البته گروهک منافقین فقط با ملت ما دشمنی ندارند بلکه پای آنان به هرجا باز شده، دست به جنایت زده اند؛ بنابراین این گروهک برای امنیت و صلح بین المللی یک تهدید جدی به شمار می روند.

اسماعیلی گفت: خارج کردن اسم گروهک رجوی از لیست تروریست ها یکی دیگر ار ابعاد سیاست های اعمال فشار کاخ سفید علیه جمهوری اسلامی ایران است و آن ها امیدوارند که در کنار تشدید تحریم ها و تبلیغات روانی بتوانند ملت ایران را به تسلیم وادار کنند.

دبیرکل جمعیت فرزندان شاهد و ایثارگر تصریح کرد: سیاست های امریکا برای تشدید فعالیت های تروریستی در ایران، فقط محدود به حمایت از گروهک منافقین نیست بلکه امریکایی ها گروهک تروریستی پژاک را نیز زیر چتر حمایت خود گرفته اند.

وی اضافه کرد: گروهک تروریستی پژواک علاوه بر ایران در کشورهای سوریه ،ترکیه و عراق نیز دست به ترور زده است و با اتکا به حمایت های همه جانبه آمریکا در کارنامه سیاه خود اقداماتی همچون، ترور، آدم ربایی ،قاچاق ،آدم ربایی ،قاچاق انسان ،هواپیما ربایی ،پول شویی ،سرقت مسلحانه ،قاچاق مواد مخدر ،نسل کشی و انواع فعالیتهای خرابکارانه را ثبت کرده اند.

دبیرکل جمعیت فرزندان شاهد در پایان با ضد انسانی خواندن اقدامات تروریستی علیه مردم ایران و دفاع از شهدای ترور- به ویژه شهدای هسته ای- خواستا برخورد سازمان ملل با پدیده ترور و سیاست های دوگانه کاخ سفید درباره تروریست ها شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار