کد خبر: 488451
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۱ - ۲۳:۰۱
فارس به نقل از روزنامه آمریکایی «واشنگتن اگزمینر»، رئیس جمهور آمریکا و نخست‌وزیر اسرائیل در یک گفتگوی تلفنی با یکدیگر درخصوص برنامه هسته‌ای ایران گفتگو کردند.

این روزنامه آمریکایی با آنکه برخی رسانه‌های غربی بر موافقت کامل اوباما و نتانیاهو در این گفتگوی تلفنی تأکید کردند، ضمن انتشار بیانیه کامل اداره امور رسانه‌ای کاخ سفید تصریح کرد بعید است اوباما روال گذشته خود را در رفتار با نتانیاهو تغییر دهد.

اداره امور رسانه‌ای کاخ سفید در بیانیه‌ای درباره این گفتگوی تلفنی آورده است: «دو طرف تأکید کردند در این هدف مشترک که باید ایران را از دستیابی به سلاح هسته‌ای بازداشت، توافق کامل دارند».

با این حال به نوشته روزنامه واشنگتن اگزمینر، اوباما طبق روال گذشته در ظاهر خود را به همکاری با اسرائیل پایبند نشان می‌دهد اما گامی برای آن برنمی‌دارد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار