فارس، «مدونا» خواننده آمریکایی هالیوود در مراسم آغازین کنسرت خود در تلآویو گفت که دلیل ویژهای برای شروع تور جهانی خود در تلآویو دارد و ادامه داد: تنازع و تعارضی که هم اکنون در خاورمیانه و در سرزمینهای اشغالی وجود دارد باید متوقف شود تا بتوانیم شاهد صلح در منطقه باشیم.
وی این سخنان را در سرزمینی میگفت که به دست رژیم صهیونیستی اشغال و به خاک و خون کشیده شده است.
مدونا در بخش دیگری از سخنرانی سیاسی خود گفت: اگر در اینجا (سرزمینهای اشغالی)، اگر در خاورمیانه صلح برقرار شود در تمام دنیا صلح به وجود خواهد آمد.
این خواننده آمریکایی در ادامه صحبتهای تأمل برانگیز و هدایت شده خود گفت: سازمانهای غیر دولتی و NGOهای مهم و گوناگونی هم به نمایندگی از فلسطین و هم برای اسرائیل وجود دارند تا باعث ایجاد صلح میان آنها شوند.
واضح و مبرهن است که اسرائیل در تلاش است با کمک چهرههای مطرح هنری و سینمایی و حتی خوانندگان هالیوود، تصویری صلح طلب و مهربان را از خود القاء کند. اما در واقع رژیم صهیونیستی خود عامل اصلی ناآرامی و التهاب در منطقه به ویژه سرزمینهای اشغالی است.