کد خبر: 464955
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۱ - ۱۰:۲۲
آغاز ساخت "RQ۱۷۰" توسط سپاه پاسداران

جوان آنلاین: هنوز کنترل پهباد جاسوسی  آمریکا توسط نیروهای کارآمد کشورم از یاد نرفته است که  فرمانده نیروی هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی جزئیات جدید و بسیار مهمی از پهپاد جاسوسی آمریکا که دراختیار ایران قرار دارد خبر داد.

سردار سرتیپ پاسدار امیر علی حاجی زاده فرمانده نیروی هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گفت وگویی درباره آخرین جزئیات دستیابی سپاه به اطلاعات پیشرفته ترین هواپیمای جاسوسی آمریکا RQ۱۷۰ گفت که آمریکایی ها نگران نباشند، ساخت سیتم RQ۱۷۰ آغاز شده است، نقطه پنهانی از این پهپاد برای ما وجود ندارد.

وی ادامه داد: اطلاعاتی از این سیستم به دست آمده و حتی بخشی از اطلاعات این سیستم را هم ریکاوری کرده ایم که نشان می دهد این پهپاد پیشرفته جاسوسی آمریکا در عملیاتی علیه بن لادن در پاکستان مورد استفاده قرار گرفته است.

فرمانده نیروی هوا فضای سپاه با بیان اینکه اطلاعات بی نهایتی از RQ۱۷۰ به دست آورده ایم، خاطرنشان کرد: با توجه به اطلاعاتی که به دست آورده ایم، اصلاحاتی را چند بار روی این هواپیما انجام داده اند که دسامبر ۲۰۱۰ در کارخانه ای در لسانجلس هم این اتفاق افتاده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار