کد خبر: 459897
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۷:۱۰
اختلاف صاحبان پمپ بنزين با شركت ملي پخش بالا گرفت
به گزارش «جوان» پرداخت کارمزد جايگاهداران با اختلال همراه است به همین دلیل برای جايگاهداران کافی است تا یا فروش بنزین آزاد را متوقف کنند یا جایگاه‌های خود را واگذار کنند. چندی پیش بود که خبرگزاری‌ها از توقف فروش بنزین آزاد خبر دادند اما بلافاصله با تکذیب ستاد حمل و نقل و مدیریت سوخت و شرکت ملی پالایش و پخش مواجه شد. جلسات بعد جايگاهداران با مسئولان بخش حمل و نقل هم نتیجه نداد تا رئيس جايگاهداران از توقف فروش بنزین آزاد خبر دهد. رئيس هيئت مديره انجمن جايگاهداران عرضه فرآورده‌هاي نفتي هشدار داد، در صورتي كه شركت ملي پخش فرآورده‌هاي نفتي از تصميم غير‌معقول خود كوتاه نيايد، توقف عرضه بنزين توسط جايگاهداران صد‌‌درصدي خواهد بود.
بيژن حاج محمدرضا ديروز با بيان اينكه بعد از اجراي هدفمند‌كردن يارانه‌ها بارها اعلام كرده‌ايم كه هزينه‌ها بيشتر از درآمد جايگاهداران است، گفت: در نتيجه اين موضوع بسياري از جايگاهداران مجبور شدند جايگاه‌هاي خود را واگذار كنند.
وي با اشاره به اينكه حدود دوماه است كه كارمزد جايگاه‌هاي عرضه‌كننده بنزين و گازوئيل از سوي مسئولان مربوطه پرداخت نشده است، گفت: علاوه بر اين كارمزد بنزين آزاد كه در سال ۱۳۸۹ دو برابر بنزين سهميه‌اي بود، در سال ۱۳۹۰ به نصف كاهش يافت و اكنون اعلام شده است كه كارمزد بنزين آزاد مانند بنزين معمولي پرداخت مي‌شود، ضمن اينكه كارمزد بنزين آزاد كه امسال به جايگاهداران پرداخت شده، بايد به شركت ملي پخش پس داده شود.
وي با اشاره به اينكه به جاي افزايش ۲۰ درصدي كارمزد جايگاهداران در سال جاري تنها ۱۰ درصد كارمزد‌ها افزايش يافت، گفت: از سوي ديگر افزايش كارمزد به جاي ابتداي امسال در دي‌ماه اعمال شده است. رئيس هيئت مديره انجمن جايگاهداران با تأكيد بر اينكه جايگاهداران عرضه فرآورده‌هاي نفتي با دادن پولي به وزارت نفت حاضرند ديگر جايگاهدار نباشند، گفت: بنزين آزاد را عرضه نخواهيم كرد تا اينكه كارمزد آن اصلاح شود. وي در مورد برخورد سازمان تعزيرات حكومتي با جايگاهداراني كه بنزين آزاد عرضه نخواهند كرد نيز گفت: جايگاهداران دوسال است كه با اين سازمان اختلاف دارند.
حاج محمد‌رضا تأكيد كرد كه در صورت جواب نگرفتن از سوي شركت ملي پالايش و پخش فرآورده‌هاي نفتي، جايگاهداران تنها بنزين سهميه‌اي را عرضه خواهند كرد. به گفته وي، در حال حاضر توقف عرضه بنزين آزاد قرار است در جايگاه‌هاي تهران انجام ‌شود، اما جايگاهداران سراسر كشور نيز در اين زمينه اعلام آمادگي كرده‌اند.
وي همچنين اعلام كرد: آماده‌ايم تا زماني كه شركت ملي پخش فرآورده‌هاي نفتي مشكل مالي دارد، كارمزد نگيريم، اما اين شركت بايد براي پرداخت‌نكردن كارمزد جايگاهداران يك مدت‌زمان مشخص را تعيين كند.
رئيس هيئت مديره انجمن جايگاهداران در پاسخ به پرسشی مبني بر اينكه در صورت نتيجه نگرفتن از جلسه با مسئولان شركت ملي پخش، توقف عرضه بنزين آزاد چقدر امكان عملياتي شدن دارد؟ تأكيد كرد: در صورت جواب نگرفتن، توقف عرضه بنزين توسط جايگاهداران صد‌درصد است، چراكه جايگاهداران براي عرضه بنزين آزاد هيچ‌گونه تعهدي ندارند. مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از پرداخت کارمزد‌ معوق طی روزهای آینده خبر داد.
جلیل سالاری مدیرعامل شرکت ملی پخش هم در گفت‌وگو با فارس با اشاره به مباحث مطرح شده در جلسه صبح ديروز انجمن جايگاهداران بنزین مبنی بر توقف عرضه بنزین آزاد از تاریخ ۱۵ اسفند گفت: چند موضوع مختلف در خصوص عرضه بنزین مطرح است، به طوري که از سال ۸۷ و زمانی که سامانه عرضه بنزین به صورت سهمیه‌بندی صورت گرفت، مقرر شد بنزین یارانه‌ای ۱۰۰ تومان و بنزین آزاد ۴۰۰ تومان در جایگاه‌ها عرضه شود. وی ادامه داد: بر این اساس كارت‌هايي به جايگاهداران تحویل داده شد تا مصرف کنندگانی که نمی‌توانند از بنزین یارانه‌ای استفاده کنند از این كارت‌ها بتوانند دریافت سوخت آزاد را انجام دهند.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی خاطرنشان کرد: از آن سال تاکنون خارج از مباحث سهمیه‌بندی، کارمزد به عرضه سوخت یارانه‌ای و آزاد داده می‌شود و هیچ مشکلی تاکنون در این خصوص نداشتیم. سالاری ادامه داد: از آن زمان تاکنون خودروهای دولتی تأمين سوخت خود را به وسیله بنزین آزاد انجام می‌دهند، به‌طوري که هم اکنون روزانه ۱۱ میلیون لیتر بنزین آزاد در جایگاه‌ها عرضه می‌شود و ارائه کارمزد به جایگاهداران همانند سنوات گذشته انجام می‌شود.
مدیرعامل شرکت ملی پخش اظهار کرد: اعطای کارمزد به جایگاهداران براساس درجه‌بندی و رتبه‌بندی آنان صورت می‌گرفت تا عدالت رعایت شود و هیچ جای شک و شبهه‌ای در این خصوص به وجود نیاید.در سال جاری نیز عرضه بنزین همانند سال گذشته است، به همین دلیل کارمزد نیز همانند سال گذشته پرداخت می‌‌شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار