فردا دوشنبه نخستين كنگره بين المللي مس با حضور نمایندگان بيش از ۳۰ کشور جهان در مرکز همایش های صدا و سیما افتتاح مي شود. به گزارش روابط عمومي سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران(ايميدرو)، در اين همايش كه در روزهاي دوم تا چهارم آبان برگزار مي شود ، بیش از ۵۰۰ مقاله از کشورهای آلمان، چک، لهستان، مجارستان، ترکیه، استرالیا، هندوستان و چین،ژاپن وانگلستان ارايه شده است.
افزون براین، ۵۴ مقاله نیز از مولفین ایرانی در کنگره ارائه می شود ودر کنار آن ۴۹ مقاله دیگر به دلیل محدودیت زمانی و مکانی جهت انتشار در کتاب مجموعه مقالات کنگره انتخاب خواهند شد .
از این تعداد مقاله دریافت شده ۲۵درصد به بحث اکتشاف،۲۴درصد فرآوری،۱۶درصد متالورژی،۱۳درصد محیط زیست،۱۵درصد استخراج و طراحی و۷درصد اقتصاد و بازار اختصاص دارد .
به گفته دبير محمد رضا محوي دبير اين همايش ،با برنامه ریزی های صورت گرفته ۵۰مقاله برتر در کنگره قرائت خواهد شد و ۵۰مقاله که در رتبه بعدی قرار دارند نیز در کتاب مجموعه مقالات نخستین کنگره بین المللی مس به چاپ خواهند رسید.
کارگاه آموزشی کنگره را هم سه نفر از استادان کشورهای کانادا ،آلمان و استرالیا برگزار خواهند کرد که از آن میان یک پنل به معرفی طرح ها و برنامه های توسعه ای شرکت ملی مس می پردازد.
پنلی به طرح های اکتشافی،یک پنل به کارخانه هاي ذوب و در نهایت پنل دیگری نیز به موضوعات مارکتینگ مس اختصاص داده شده است.
از سوي ديگر علاوه بر شركت هاي ايراني ،شرکت هایی از کشورهای آلمان، فرانسه ،شیلی و چین در نمایشگاه نخستین کنگره بین المللی مس شرکت کرده اند .
اين كنگره از سوي شركت ملي صنايع مس ايران و با حمايت وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران(ايميدرو) به مدت ۳ روز برگزار ميشود.