امام موسی صدر در تاریخ بیست و پنجم آگوست ۱۹۷۸ همراه با دو نفر به نامهای شیخ "محمد یعقوب " و "عباس بدر الدین " سردبیر خبرگزاری لبنان وارد لیبی شد و قرار بود شب ۲۹ یا ۳۰ آگوست با قذافی نشستی برگزار کند اما از آن روز به بعد ناپدید شد.
آن روز مسئولین لیبی مدعی شدند که قذافی به طور غیرمنتظره ملاقات خود با ایشان را لغو کرده است. ۳۳سال از آن روز می گذرد و امروز شاهد سقوط قذافی در ماه آگوست سال ۲۰۱۱ هستیم. شبکه الجزیره امروز ۲۵ آگوست (۳شهریور) با درج خبر سفر نماینده شورای انتقالی لیبی به لبنان گفت : «عبدالله زیدان فرستاده شورای انتقالی لیبی به لبنان با بسیاری از شخصیتهای لبنانی دیدار کرده و در مورد مسائل اخیر لیبی به بحث وگفتگو نشست همچنین زیدان در مورد قضیه مفقود شدن رهبر شیعیان لبنان امام موسی صدر با مسئولان لبنانی گفتگو کرد.»
زیدان در گفتگو با رسانه های لبنانی گفته است: «موضوع امام موسی صدر برای ما مهمتر ازشیعیان لبنان است و انشاء الله این موضوع به تفصیل روشن خواهد شد.»