کد خبر: 415898
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۸۹ - ۱۹:۵۲
اتحادیه‌های کارگری به سارکوزی چنگ و دندان نشان می‌دهند

موج اعتصاب و اعتراض به قانون افزایش سن بازنشستگی روز(سه‌شنبه) برای چهارمین بار طی یک ماه گذشته فرانسه را فرا می‌گیرد، با این تفاوت که اتحادیه‌های کارگری این بار اعلام کرده‌اند که اعتصاب نامحدود برگزار خواهند کرد.
به گزارش «جوان»، اعتصاب روز سه شنبه که برای مجبور کردن دولت سارکوزی به عقب‌نشینی از طرح افزایش سن بازنشستگی از 60 به 62 سال انجام می‌شود، احتمالاً بزرگ‌ترین اعتصاب در فرانسه طی ماه‌ها و شاید سال‌های اخیر خواهد بود. اتحادیه‌های فرانسوی شامل کنفدراسیون عمومی کار (CGT)، اتحادیه ملی سندیکاهای خودمختار(Unsa)، کنفدراسیون دموکراتیک کار (CFDT)، فدراسیون اتحادیه‌ای یکپارچه (FSU) و کنفدراسیون کارگران مسیحی(CFTC) اعلام کرده‌اند در اعتراض به اصلاحات دولت «نیکلا سارکوزی» در نظام بازنشستگی در اعتصاب خیابانی امروز شرکت می‌کنند. براساس گزارش خبرگزاری فرانسه از پاریس، نیمی از پروازها به مقصد و از فرودگاه پاریس و همچنین یک سوم پرواز‌های فرودگاه چارلز دوگل به خاطر حضور کارگران فرودگاهی فرانسه در اعتصاب امروز لغو شده است.
همچنین کارگران متروی پاریس، معلمان و کارگران شرکت پست نیز امروز در جمع اعتصاب‌کنندگان حضور خواهند یافت. شرکت راه‌آهن فرانسه نیز اعلام کرد که اختلال در حمل و نقل ریلی از دوشنبه با حذف قطارهای لونئا آغاز خواهد شد. اعتصاب در پایانه نفتی بندر مارسی فرانسه نیز روز گذشته وارد پانزدهمین روز خود شد.
گستردگی اعتصاب امروز در فرانسه به‌قدری زیاد است که روزنامه فرانسوی لوفیگارو روز دوشنبه تیتر اول صفحه یک خود را این عنوان انتخاب کرد:«بازنشستگی: این هفته همه چیز حل و فصل خواهد شد. » روزنامه فرانسوی لوپاریزین در تیتر صفحه یک خود نوشت:«لحظه واقعی اصلاحات».
اتحادیه‌های فرانسوی همچنین قصد دارند علاوه بر برگزاری تظاهرات در روز سه‌شنبه، تظاهرات ضددولتی دیگری را نیز در روز شنبه آینده (16 اکتبر- 24مهر) برگزار کنند.
حمایت 71 درصدی فرانسوی‌ها از اعتصاب
براساس یک نظرسنجی بیش از 71 درصد مردم فرانسه از اعتصاب و تظاهراتی که قرار است روز سه‌شنبه در سراسر این کشور برگزار شود، استقبال کردند.
به گزارش ایرنا به نقل از روزنامه فرانسوی لیبراسیون، براساس نظرسنجی که از سوی مؤسسه انفو انجام شده اکثر مردم فرانسه راهپیمایی و تظاهرات اعتراض‌آمیز را یک اقدام قابل توجیه و درست می‌دانند.
لیبراسیون با اشاره به نتایج این نظرسنجی اعلام کرد که در میان پرسش‌شوندگان زنان با بیش از ۷۵‬درصد و آقایان با ۶۷‬درصد خواستار برگزاری تظاهرات و اعتصاب روز سه‌شنبه بودند.
بر اساس این نظرسنجی، ۸۴‬درصد پرسش‌شوندگان جوانان ۱۸‬تا ۲۴‬سال بودند. مجلس سنای فرانسه هفته گذشته بررسی لایحه قانونی جنجالی اصلاح نظام بازنشستگی را آغاز کرد و نهایتاً سن 62 سال را به عنوان سن بازنشستگی فرانسویان تصویب کرد.
دولت فرانسه چندی پیش پس از ماه‌ها بحث و گفت‌وگو با اتحادیه‌ها و احزاب، سرانجام لایحه‌ جنجالی افزایش سن اشتغال را ارائه و سن 62 سال را به عنوان سن بازنشستگی برای مردم این کشور اعلام کرد که این اقدام، مخالفت‌ها و اعتراضات مردمی را برانگیخته است.
این در حالی است که پارلمان فرانسه هفته گذشته با بی‌توجهی به اعتراضات مردمی لایحه دولت برای افزایش سن بازنشستگی از 60 سال به 62 سال را تصویب کرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار