
رییس کل دادگستری استان اصفهان با تایید خبر ربوده شدن فردی به نام "امیر حسین شیرانی"، ارتباط این گروگانگیری با گروهک جندالله و اشتغال این فرد را در سازمان انرژی اتمی تکذیب کرد.
به گزارش ایسنا دکتر غلامرضا انصاری با تکذیب ربوده شدن یکی از کارمندان هستهیی کشورمان که گروهک تروریستی جندالله مدعی آن شده بود، اظهار کرد: به نظر میرسد ربوده شدن امیر حسین شیرانی مربوط به اختلاف حسابی شخصی در زمینه مسایل مالی با گروهی از قاچاقچیان مواد مخدر ساکن در سیستان و بلوچستان است و هیچ ارتباطی با گروهک جند الله ندارد.
وی همچنین با تکذیب اینکه وی کارمند هستهیی ایران است، افزود: امیر حسین شیرانی چند سال قبل به عنوان راننده در یکی از شرکتهای وابسته به انرژی اتمی مشغول به کار بوده و اینطور نیست که کارمند انرژی هستهیی باشد.
این در حالی است که گروهک تروریستی جندالله در بیانیهای مدعی شد که یکی از کارمندان هستهیی ایران در شهر اصفهان را ربوده است.