کد خبر: 414074
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۸۹ - ۰۹:۰۹
معاون سیاسی و امنیتی استانداری مازندران با اشاره به کاهش 15 درصدی آمار غریق در سواحل استان گفت: تابستان امسال 147 نفر از هموطنان در سواحل مازندران غرق شدند.
هادی ابراهیمی معاون سیاسی و امنیتی استانداری مازندران در مراسم قدردانی از برترین های واحد اطلاعات و اخبار شبکه طبرستان در ساری افزود: متاسفانه 75 درصد غرق شدگان از استان های دیگر کشور بودند.
وی خاطرنشان کرد: موضوع دریا مقوله ای ملی بوده که نیازمند توجه بیشتر رسانه ملی برای اطلاع رسانی به مردم برای استفاده از دریاست.
رئیس ستاد سالمسازی طرح های دریای مازندران با اشاره به اینکه فعالیت حوزه اطلاع رسانی و فرهنگ سازی ستاد تسهیلات سفر کشور در حوزه استفاده گردشگران از دریا مناسب نبوده است، بیان کرد: توقعات زیادی از دست اندرکاران رسانه خصوصا رسانه ملی در بخش اطلاع رسانی به مقوله دریا داریم.
ابراهیمی در پایان با بیان اینکه مازندران استانی با ویژگی های منحصر به فرد در حوزه گردشگری و نیروی انسانی است یادآور شد: تابستان امسال قریب به پنج میلیون نفر وارد مازندران شدند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار