کد خبر: 412682
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۳۸۹ - ۱۸:۱۳
سردار احمدی‌مقدم خبر داد:

به گزارش فارس، سردار اسماعیل احمدی‌مقدم گفت:« قرار است پلیس امنیت طرحی را تهیه و به شورای عالی امنیت ارائه دهد تا مطابق آن ضوابط جامعی را برای مقابله با فروش و استفاده از ابزارهای شنود، استراق سمع و وسایلی که حریم خصوصی افراد را نقض می‌کنند، داشته باشیم.»
وی اظهار داشت:« در این طرح وظایف سازمان‌های مرتبط در امر مقابله با خرید و فروش و استفاده از این ابزارها مشخص خواهد شد.»
سردار احمدی‌مقدم گفت:« واحدهای صنفی باید تکلیف خود را در قبال این ابزارها بدانند، این‌گونه ابزارها هنگامی که وارد بازار می‌شوند چون جدید و چند کاربردی هستند و برای استفاده از آنها قانون ابهام دارد، مورد سوء استفاده قرار می‌گیرند.»
فرمانده ناجا اعلام کرد:« شوکر، مشکلات ضابطه‌مند شدن گاز اشک‌آور و وسایل دفاع شخصی نیز در این طرح برطرف شده است.»
وی افزود:« پلیس با فروش و توزیع ابزارهای شنود و استراق سمع برخورد قاطع می‌کند که تاکنون دستگیری‌هایی انجام شده است.»
سردار احمدی‌مقدم گفت:« این طرح با تکمیل بررسی‌های پلیس برای تصویب به شورای عالی امنیت کشور ارسال می‌شود تا استفاده از این وسایل ضابطه‌مند ‌شود.»

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار