کد خبر: 412022
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۳۸۹ - ۲۱:۰۷


هیلاری کلینتون در مصاحبه با شبکه خبری ای‌بی‌سی با بیان اینکه ایالات متحده به طور فزاینده‌ای از افزایش قدرت نظامی ایران نگران است، مدعی شد:«بسیاری از ایرانیان که عمیقاً طرفدار انقلاب هستند، نیز نگران این موضوع هستند و اکنون شروع کرده‌اند دوباره درباره مسیری که دولتشان اتخاذ کرده، تأمل کنند.»
کلینتون همچنین ابراز امیدواری کرد که این عده از افراد داخل ایران که همسو با غرب نگران روند رو به رشد قدرت نظامی ایران هستند، راهی برای جلوگیری از این روند پیدا کنند.
وی بدون اشاره به جزئیات گفت: من فقط می‌توانم امیدوار باشم که تلاش‌هایی در داخل ایران توسط شهروندان مسئول و رهبران مذهبی انجام گیرد تا فرمان نظام را بر عهده بگیرند.
ابراز نگرانی کلینتون درباره توان نظامی ایران در حالی صورت می‌گیرد که تنها بودجه سالانه نظامی امریکا چندین برابر کل بودجه عمومی ایران است و امریکا علاوه بر به راه انداختن دو جنگ در دهه گذشته در خاورمیانه نزدیک به 700 پایگاه نظامی در سراسر جهان دارد.
کلینتون همچنین در مسیر عملیات روانی امریکایی‌ها برای زیر سؤال بردن جمهوریت نظام ضمن اعتراف به مخالفت شدید حود با انقلاب ایران گفت:«بسیاری از ایرانیان که در ابتدا طرفدار انقلاب ایران بودند، می‌گفتند که قرار است این [انقلابی برای تشکیل] یک جمهوری باشد؛ [یعنی] یک جمهوری اسلامی باشد، اما به هر حال یک جمهوری باشد. اما بعد ما یک انتخابات متقلبانه دیدیم و ما شاهد این هستیم که مقامات انتخاب شده به سوی نظامیان چرخش داشته‌اند تا قدرت خود را تثبت کنند.»
کلینتون در پاسخ به سؤالی درباره برنامه هسته‌ای ایران گفت که در حال حاضر هیچ نشستی با مقامات ایران درباره برنامه هسته‌ای این کشور برنامه‌ریزی نشده است، اما او این موضوع را زمانی که رهبران جهان در نیویورک برای مجمع عمومی سازمان ملل گرد هم می‌آیند، مورد بحث قرار خواهد داد.
وزیر امور خارجه امریکا همچنین آسودگی خیال خود را برای آزادی سارا شرود یکی از سه‌ امریکایی بازداشت شده در ایران ابراز داشت.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار