کد خبر: 407274
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۳:۴۹
نتایج جدیدترین نظرسنجی‌های منتشر شده توسط موسسات آمریکایی حاکی از نارضایتی شدید مردم از سیاست‌های داخلی و خارجی رئیس جمهور این کشور است.

به گزارش جوان به نقل از فارس"یواس‌ای تودی "، نظر سنجی مشترک خبرگزاری "آسوشیتد پرس " و مرکز تحقیقاتی "جی‌اف‌کی " نشان می دهد اکثریت مردم آمریکا پایانی را برای جنگ افغانستان که 9 سال به طول انجامیده است متصور نیستند. همچنین 60 درصد از مردم با حضور نظامیان کشورشان در افغانستان مخالفند.
این روزنامه آمریکایی در ادامه آورده است: حدود دو ماه به انتخابات سراسری در آمریکا مانده است و تنها 38 درصد مردم آمریکا از سیاست های دولت اوباما در افغانستان حمایت می‌کنند و فقط 19 درصد از مردم امید به بهبود شرایط در یک سال آینده را دارند.
این آمار می تواند برای رئیس جمهور آمریکا و حزب دموکرات بسیار بد باشد، زیرا آمار بالای بیکاری، بازیابی کند اقتصادی و کسری بوجه 1.3 تریلیون دلاری به خودی خود باعث ایجاد فشار سنگین افکار عمومی بر اوباما و هم حزبی هایش شده است.
آمار و نظر سنجی‌های منتشر شده طی چند روز گذشته توسط سازمان‌ها و موسسات نظر سنجی آمریکا در آستانه انتخابات میان دوره‌ای کنگره می‌تواند به شدت به ضرر باراک اوباما و هم حزبی‌هایش تمام شود.
چند روز گذشته نیز "یو‌اس‌ای‌ تو‌دی " جدیدترین نتایج نظر سنجی پایگاه "گالوپ " را منتشر کرده بود که نتایج آن نشان می‌دهد حمایت مردم آمریکا از باراک اوباما به پایین‌ترین میزان خود در داخل آمریکا، از زمان آغاز فعالیت وی در کاخ سفید رسیده است.
همچنین نظرسنجی اخیر موسسه "پیو " نشان دهنده کاهش حمایت از رئیس جمهور آمریکا در کشورهای اسلامی است، برای مثال تنها 8 درصد از مردم پاکستان بر این باورند که اوباما در امور جهان، عملکرد درستی دارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار