کد خبر: 399792
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۸۹ - ۱۱:۱۲
رییس بنیاد شهید و امور ایثاگران گفت: در پرداخت هزینه های دارویی جانبازان هیچ گونه مشکلی نداریم و بنیاد شهید تمام هزینه درمانی و دارویی جانبازان را پرداخت می کند.

"مسعود زریبافان" در گفت و گو با ایرنا در پاسخ به سووالی مبنی بر اینکه گفته می شود برخی داروهای مورد نیاز جانبازان در اختیار آنان قرار نمی گیرد، افزود: چنین مطلبی صحت ندارد و جانبازان هر دارویی را که نیاز داشته باشند، در اختیارشان قرار می گیرد.
معاون رییس جمهوری در عین حال اضافه کرد: فقط داروهایی که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و نیز پزشکان استفاده از آنها را برای جانبازان مضر دانسته و منع کرده باشند، در اختیار آنان قرار نمی گیرد که در این مورد، بنیاد شهید نمی تواند دخالت کند.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد به دلیل مسکن زا بودن برخی داروهای خارجی، جانبازان بویژه جانبازان اعصاب و روان تمایل بیشتری به این دارو ها دارند اما پزشکان مصرف این داروها را برای سلامتی آنان زیان آور می دانند.
زریبافان درباره سیاست کتمان خدمات معیشتی در این نهاد گفت: برخی افراد مغرض، منتظر اعلام خدمات بنیاد شهید به خانواده های معظم شهدا و ایثارگران هستند تا آن را بزرگنمایی کنند.
وی افزود: خدمات بنیاد شهید به افرادی که بهترین دوران زندگی خود را صرف دفاع از میهن کرده اند، در حد تشکر و سپاسگزاری هم نیست، چه برسد به اینکه این فداکاری ها جبران شود.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران تاکید کرد امکانات بنیاد شهید و خدماتی که به جامعه هدف خود ارایه می کند، فقط برای جبران برخی کاستی ها و کمبود های ناشی از جنگ است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار