
انتخابات میان دورهای مجلس شورای مصر روز سهشنبه در حالی برگزار شد که گروه اخوان المسلمین اعلام کرد دادخواستی را برای ابطال انتخابات به دادگاه ارائه خواهد کرد.
به گزارش ایسنا، این گروه و دیگر ناظران حزب حاکم را به تقلب در انتخابات و ترساندن رای دهندگان متهم کرد ولی مقامهای رسمی با تاکید بر درستی روند انتخابات، گروه اخوان المسلمین را به حمله به نیروهای امنیتی متهم کردند.
از سوی دیگر انتخابات مجلس شورای مصر شاهد زخمی شدن و بازداشت شماری از حامیان گروه اخوان المسلمین بود. نیروهای امنیتی مصر 14 طرفدار گروه اخوان المسلمین در استان البحیره را در حالی بازداشت کردند که این گروه دستگاه امنیتی را به تقلب در انتخابات مجلس شورا برای جلوگیری از پیروزی کاندیداهای خود متهم کردهاند.
به نوشته روزنامه لبنانی السفیر، منابع امنیتی تصریح کردند: برخی کاندیداهای مستقل در انتخابات به مراکز رایگیری حمله و صندوقها را نابود کردند و با گشودن آتش به سوی افراد پلیس یکی از آنها را زخمی کردند.
طرفداران اخوان المسلمین در البحیره با برگزاری تظاهرات در مقابل مراکز انتخاباتی به ممانعت از شرکت خود در رایگیری اعتراض کردند.
پایگاه اینترنتی رسمی این گروه اعلام کرد: یکی از نمایندگان کاندیدای اخوان المسلمین در این استان به دلیل هدف قرار گرفتن از سوی افسر پلیسی که مانع از ورود وی به کمیته انتخاباتی میشد زخمی و به بیمارستان منتقل شده است.
شاهدان عینی و فعالان حقوقی اعلام کردند: پس از برخورد میان تظاهرکنندگان حامی اخوان المسلمین و پلیس، شماری بازداشت شدند و پلیس با توسل به زور و کاربرد شیوههای خشونتبار آنان را پراکنده کرد.