
جنبش «اهالی الجمهوریه» تظاهراتی را در پاریس و دیگر شهرهای فرانسه در محکومیت اقدامات نژادپرستانه علیه مسلمانان در این کشور برگزار کرد.
پایگاه اینترنتی المحیط گزارش داد: شرکتکنندگان در این تظاهرات، سکوت رسانهها و سکوت سیاسی در قبال تجاوزات نژادپرستانه علیه 10 میلیون مسلمان در فرانسه صورت میگیرد را محکوم کردند.
تظاهرکنندگان خواستار آزادی انجام فرایض دینی و انجام تحقیقات در خصوص جنایتهای نژادپرستانه در این کشور شدند.
یوسف بوسماح، سخنگوی جنبش «اهالی الجمهوریه» تلاش گسترده علیه نژادپرستی علیه مسلمانان را خواستار شد و گفت: عمل به فرایض دینی در فرانسه با محدودیتهای زیادی روبهرو است در حالی که باید این مسأله آزادانه صورت بگیرد.
وی هرگونه اقدام نژادپرستانه را محکوم کرد و انجام تحقیقات در خصوص این مسأله را خواستار شد.
بوسماح به حادثه کشته شدن یک مسلمان از سوی شش یهودی تندرو اشاره کرد و گفت: هیچ یک از مسئولان فرانسه در قبال این مسأله هیچ واکنشی از خود نشان ندادند.