کد خبر: 198523
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۸۸ - ۱۸:۱۸
در انفجار یک دستگاه خودروی بمب‌گذاری شده نزدیک منطقه‌ای دیپلماتیک در کابل، پایتخت افغانستان، دست‌کم هشت نفر کشته شدند.
این انفجار مهیب انتحاری که روز سه‌شنبه در مرکز کابل مقابل هتل «هیتال» روی داد، همچنین بیش از 40 زخمی برجا گذاشت.
ژنرال محمد ظاهر عظیمی، سخنگوی وزارت دفاع افغانستان، این حمله انتحاری در منطقه وزیر اکبر خان را که محل سکونت مقامات دولتی، مقر سازمان‌های بین‌المللی و اقامتگاه‌های دیپلماتیک است، تایید کرد.
جنگجویان طالبان مسؤولیت این حمله را به عهده گرفته و گفته‌اند، هدف اصلی انفجار دیروز کابل، برهان‌الدین ربانی، رئیس جمهور سابق افغانستان و احمدضیا مسعود، معاون قبلی حامد کرزی بوده است.
به گفته سخنگوی شبه نظامیان طالبان، ربانی و مسعود که از مخالفان سرسخت طالبان به شمار می‌آیند هنگام انفجار در هتل بودند.
گفتنی است، خشونت، ناآرامی و کشتار غیرنظامیان در حملات شبه نظامیان و نیروهای خارجی در افغانستان درحالی ادامه دارد که حضور ده‌ها هزار نظامی خارجی برای آنچه برقراری امنیت در این کشور نامیده‌اند، ادامه دارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار