کد خبر: 1374188
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۸:۲۳
1 فدراسیون فوتبال برای بررسی وضعیت یاسر آسانی وینگر استقلال از فیفا استعلام گرفته، اما هنوز پاسخی دریافت نکرده است.

جوان آنلاین: یاسر آسانی وینگر آلبانیایی تیم فوتبال استقلال در نقل‌وانتقالات تابستانی و در شرایطی که پنجره نقل‌وانتقالاتی این باشگاه بسته بود، با ارسال نامه‌ای به مدیران استقلال خواستار فسخ قرارداد خود با آبی‌پوشان شد.

به گزارش مهر، آسانی پس از این درخواست و در ادامه مذاکراتی که با مدیران باشگاه استقلال داشت، در نهایت از تصمیم خود برای جدایی منصرف شد و به تمرینات آبی‌پوشان بازگشت تا کار خود را با این تیم ادامه دهد.

در همین حال، استقلال در هفته نخست بیست‌وششمین دوره رقابت‌های لیگ برتر روز جمعه مقابل مس شهربابک قرار گرفت و موفق شد با نتیجه ۴ بر صفر به پیروزی برسد. پس از پایان این مسابقه، مدیران باشگاه مس شهربابک با طرح ادعای استفاده غیرمجاز استقلال از یاسر آسانی، از باشگاه استقلال شکایت کردند.

با توجه به مطرح شدن این موضوع، فدراسیون فوتبال نیز برای بررسی وضعیت این بازیکن و دریافت اطلاعات لازم، نامه‌ای به فیفا ارسال کرده و خواستار انجام استعلام‌های مورد نیاز درباره شرایط آسانی شده است.

تا لحظه نگارش این خبر هنوز پاسخ استعلام فیفا به فدراسیون فوتبال ارسال نشده است و فدراسیون همچنان در انتظار دریافت پاسخ رسمی از سوی فدراسیون جهانی فوتبال است.

وضعیت نهایی پرونده یاسر آسانی و ادعای باشگاه مس شهربابک پس از وصول پاسخ استعلام و بررسی مدارک و مستندات موجود مشخص خواهد شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار