کد خبر: 1367711
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۵ - ۱۵:۱۶
واکنش کشورهای منطقه به تحولات امروز؛ عمان وقطر بر گفت‌وگو برای کاهش تنش‌ها تأکید کردند برخی از کشورهای عربی منطقه حاشیه خلیج فارس از جمله عمان و قطر به تحولات جدید در منطقه واکنش نشان نشان داده و خواستار گفت‌وگو در جهت کاهش تنش‌ منطقه‌ای شدند.

جوان آنلاین: وزارت خارجه عمان در بیانیه‌ای بر لزوم گفت‌وگو در جهت کاهش تنش‌ منطقه‌ای تأکید و اعلام کرد، تشدید تنش نظامی در منطقه تهدیدی برای امنیت آن و ایمنی دریایی است.

در ادامه بیانیه آمده است: ما از همه طرف‌ها می‌خواهیم که تنش‌ها را کاهش داده و گفت‌وگو و راه‌حل‌های دیپلماتیک را در اولویت قرار دهند.

وزارت خارجه قطر هم با صدرو بیانیه‌ای، بر تداوم گفت‌وگو و دیپلماسی و کاهش تنش و اتکا بر دستاوردها در چارچوب یادداشت تفاهم امضا شده در راستای کمک به تحکیم امنیت و ثبات در سطوح منطقه‌ای و بین‌المللی تاکید کرد.

در همین حال، وزارت خارجه کویت بدون کوچکترین اشاره به تجاوزات و حملات آمریکا علیه ایران، تکرار حملات به کشورش را محکوم کرد و آن را نقض آشکار حاکمیت این کشور تلقی کرد.

برچسب ها: عمان ، قطر ، تنگه هرمز
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار