کد خبر: 1364506
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۳:۰۰
گردهمایی شیرخوارگان حسینی به یاد شهدای شیرخوار جنگ رمضان  همزمان با اولین جمعه محرم‌الحرام سال ۱۴۴۸ هجری قمری، مراسم بزرگ شیرخوارگان حسینی (ع) در بیش از ۹ هزار مسجد، حسینیه، بقاع و اماکن متبرکه ایران اسلامی برگزار شد 
زهرا چیذری 

جوان آنلاین: لباس سقایی بر تن دارد و سربند یا علی‌اصغر بر سرش بسته شده و در امنیت آغوش مادر به خوابی آرام و عمیق فرو رفته است. دیگری، اما دست‌های کوچکش را گره کرده و ناآرامی می‌کند. آن یکی هم منگوله‌های کنار روسری مادر را در دست گرفته و بازی می‌کند. سرتاسر مصلای امام خمینی (ره) صد‌ها مادر با شیرخوارگانشان آمده‌اند تا به ندای «هل من ناصر ینصرنی» مولای‌شان که تا همیشه تاریخ جاری و ساری است، لبیک بگویند. شیرخوارگانی که برخی گریه سر داده‌اند و برخی دیگر با آوا‌های مبهم‌شان سعی دارند با عزاداران سید و سالار شهیدان و فرزند شش‌ماهه‌اش همنوایی کنند. مادرها، اما همگی چهره‌هایشان از اشک پوشیده شده؛ مادرانی که هر یک به نیتی در این جمع پاک و معصوم حاضر شده‌اند؛ یکی آمده تا نوزادش را نذر قیام حضرت ولی عصر (عج) کند، آن یکی می‌گوید فرزندش را آورده تا بیمه حضرت علی‌اصغر باشد. صحبت از مجتبی سه‌روزه، محمدعلی بیست‌روزه و سیده زهرای چهارده‌ماهه نوه رهبر شهیدمان که می‌شود، انگار داغ دل این مادر‌ها سنگین‌تر می‌شود و به یاد شیرخوارگان شهید کشور و مادران داغدارشان، فرزندان خود را محکم‌تر در آغوش می‌گیرند. 
همزمان با اولین جمعه محرم‌الحرام سال ۱۴۴۸ هجری قمری، مراسم بزرگ شیرخوارگان حسینی (ع) در بیش از ۹ هزار مسجد، حسینیه، بقاع و اماکن متبرکه ایران اسلامی برگزار شد. این گردهمایی که از سال ۸۲ و با حضور ۸۰۰ نوزاد در تهران آغاز شد، حالا به حرکتی جهانی تبدیل شده که علاوه بر ایران در ۴۵‌نقطه جهان نیز برگزار می‌شود و عاشقان و شیفتگان حضرت اباعبدالله‌الحسین (ع) به همراه شیرخوارگان خود در این گردهمایی حاضر می‌شوند تا فرزندان خود را نذر قیام حضرت ولی عصر (عج) کنند و مادرانی که عهد می‌بندند تا فرزندانشان را حسینی و زینبی تربیت کنند. ثمره پرورش این سربازان ولایت را در جنگ دوازده‌روزه و جنگ رمضان به عینه دیدیم. شیرزنان و شیرمردانی که در میدان و خیابان از دل و جان پای وطن ماندند. 


 حس و حال متفاوت گردهمایی شیرخوارگان در سوگ شهدای شیرخوار 
حال و هوای امسال همایش شیرخوارگان حسینی با همیشه فرق می‌کرد. 
همایش جهانی شیرخوارگان حسینی (ع) امسال در حالی برپا شد که مردم کشورمان داغدار شهادت ده‌ها کودک و شیرخوار بودند و امسال عمیق‌تر از همیشه حال و هوای سیدالشهدا و حضرت رباب را در داغ شش‌ماهه کربلا درک می‌کردند. امسال مردم ایران ده‌ها علی‌اصغر را به پیشگاه سیدالشهدا تقدیم کرده‌اند و داغ گل‌های پرپر مدرسه میناب و شهدای شیرخوار جنگ رمضان و ناله‌های مادرانی که امروز در سوگ فرزندان خود نشسته‌اند، بر عمق این آیین معنوی افزوده بود و فریاد مظلومیت را از حنجره شیرخوارگان به آسمان می‌رساند. 
امسال شیرخوارگان زیادی بودند که در مسیر علی‌اصغر امام حسین پا گذاشته و در راه دین و میهن جانشان را فدا کرده‌اند و مادر‌هایی که در چنین روزی بیشتر از همیشه دلتنگ شیرخوارگان شهیدشان بودند و در همایش شیرخوارگان حسینی امسال چقدر جای مجتبی سه‌روزه، محمدعلی بیست‌روزه، سیده زهرای چهارده‌ماهه و ده‌ها شهید خردسال و شیرخوار خالی است تا لباس سقایی بپوشند و خود را نذر قیام امام زمان (عج) کنند. 
هر چند این نفس‌های پاک در همین عمر کوتاه و چندروزه، اما پربرکت از سوی ارباب‌مان سیدالشهدا و امام زمان (عج) برگزیده شدند و در ردیف شهدا و صلحا جای گرفتند، اما داغ این شیرخوارگان در کنار داغ کودکان مینابی تا ابد بر دل و جان مردم ایران باقی خواهد ماند و برای زنده نگه داشتن یاد و نام این شهدای مظلوم و معصوم چه جایی بهتر از گردهمایی بزرگ شیرخوارگان حسینی که صحنه تمام‌نمایی از معصومیت و غربت سیدالشهدا و یاران او در عصر ظهور را به تصویر می‌کشید. 
در این مراسم گروه‌های تواشیح «نینوا» و «ابنا‌ءالحسن (ع)» به اجرای برنامه پرداختند و احمد بابایی ـ شاعر ـ در وصف امام زمان (عج) و حضرت علی‌اصغر (ع) قطعاتی را خواند. 
این مراسم در مصلی تهران، امامزادگان، مساجد و مکان‌های مذهبی با حضور مادران و کودکان و مداحی مداحان اهل‌بیت (ع) برگزار شد. 
در ادامه مراسم کلیپ‌هایی از مدرسه میناب و رهبر شهید پخش شد و مادران هم‌پیمان شدند که در آیین تشییع رهبر شهید حضور داشته باشند تا با آرمان‌های انقلاب عهد و پیمانی دوباره ببندند. 
همچنین احمد رمضان‌پور ـ مداح اهل‌بیت (ع) ـ به مداحی پرداخت و برای تعجیل در فرج امام زمان (عج) دعای فرج را زمزمه کرد و مادران، فرزندان خود را نذر یاری قیام حضرت مهدی موعود (عج) کردند. 
 یک گردهمایی جهانی 
علاوه بر تهران، گردهمایی شیرخوارگان حسینی در ۹هزار و ۵۰۰ نقطه از کشور و با حضور بیش از ۸ میلیون نفر از مادران حسینی برگزار شد. همچنین عاشقان حضرت اباعبدالله در ۴۵ نقطه از جهان گردهمایی شیرخوارگان حسینی را برگزار کرده و در پایان مراسم مادران با قرائت نذرنامه، فرزندان شیرخوار خود را نذر قیام حضرت ولی عصر (عج) کردند. 
پویشی که در سال ۱۳۸۲ با حضور ۸۰۰ نوزاد در تهران آغاز شد، امروز به یکی از بزرگترین گردهمایی‌های مادرانه در جهان تبدیل شده است. بیش از ۸ میلیون مادر در این همایش شرکت می‌کنند و با نوزادانشان که لباس‌های سبز و سفید به تن دارند، عهدی دوباره با آرمان‌های عاشورا و امام زمان (عج) می‌بندند و سربازان قیام قائم آل محمد (ص) را در دامان پاک خود تربیت می‌کنند. سربازانی که جنگ رمضان نشان داد از دل همین گهواره‌ها هم می‌توانند کار‌های بزرگی انجام دهند و خون‌شان محرک یک جهان شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار