کد خبر: 1363933
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۰۵
متقاضیانی که پول ندهند از مسکن ملی حذف می‌شوند؟ مدیر کل دفتر طرح‌ریزی و پایش طرح‌های مسکن معاونت مسکن و ساختمان گفت: تلاش می‌شود متقاضیانی که در تامین آورده دچار مشکل هستند، از طرح‌های مسکن حمایتی بی‌بهره نمانند، اما اگر پس از اخطار‌ها و اطلاع‌رسانی‌ها دیگر هیچ راهی برای کمک به این افراد باقی نماند حذف آنها به عنوان یک گزینه در شورای مسکن استان‌ها مطرح می‌شود.

جوان آنلاین: رضا فرهادزاده در حاشیه نشست خبری در پاسخ به این سوال که «اگر متقاضیان مسکن ملی سهم آورده خود را واریز نکنند حذف خواهند شد؟» بیان کرد: افرادی که ثبت نام کردند همه تحت پالایشی جزو متقاضیان حمایتی بودند که حذف شدنشان حتماً باید بر اساس شرایط ویژه‌ای صورت گیرد.

به گزارش ایسنا، وی افزود: حذف متقاضیانی که آورده خود را به‌موقع واریز نمی‌کنند به صورت متمرکز و یک دستور خاص توسط ستاد وزارت راه و شهرسازی امکان‌پذیر نیست. چارچوب این مساله به استان‌ها تفویض شده و استان‌ها تا کنون خودشان کار‌ها را جلو برده‌اند.

فرهادزاده تاکید کرد: در این خصوص که متقاضیان حذف یا جابجا شوند عموما اطلاعات واصله بر این است که سعی شده متقاضیان را بی‌بهره از پروژه‌ها نگذاریم. یعنی کسی که حتی پولش کمتر بوده سعی شده به پروژه با پیشرفت کمتر، منتقل یا به شکل دیگری حمایت شود.

مدیرکل دفتر طرح‌ریزی و پایش طرح‌های مسکن وزارت راه و شهرسازی با بیان این‌که درباره حذف متقاضیان در شورای مسکن استان‌ها تصمیم‌گیری می‌شود گفت: در بعضی استان‌ها نهایتاً بعد از اخطار‌ها و اطلاع‌رسانی‌های لازم و به این دلیل که دیگر هیچ راهی برای کمک به این افراد باقی نماند حذف انجام می‌شود. تصمیم‌گیری در این‌باره در شورای مسکن استان اتخاذ می‌شود. اما تصمیمات در فضای کلی بر این مبنا است که تا حد امکان افراد از دایره حمایت دولت خارج نشوند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار