سخنگوی وزارتخارجه خطاب به نخستوزیر آلبانی گفت: آرام باشید و برای درک و شعور مردم خودتان احترام قائل باشید. جوان آنلاین: اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اتهامزنی تکراری نخستوزیر آلبانی علیه ایران در فضای مجازی، با انتشار پیامی در صفحه خود در یکی از شبکههای اجتماعی نوشت: آرام باشید، آقای نخستوزیر! این شما بودید که شروع کردید؛ پس پیامدهایش را هم پذیرا باشید. بهتر است برای درک و شعور مردم خود, بهعنوان یک ملت بافرهنگ و دارای تاریخ غنی، احترام قائل باشید. آنها آنقدر زیرک و فهیم هستند که راست را از ناراست تشخیص دهند.
وی ادامه داد: اگر میخواهید حاکمیت ملی خود را بفروشید، به خودتان مربوط است. نیازی نیست به ما توضیح بدهید. اما وقتی با اعتراض و خشم افکار عمومی خودتان مواجه میشوید، از دیگران برای فرار از پاسخگویی خرج نکنید. به جای نوشتن یک جزوه طولانی مملو از اتهامهای تکراری و بیاساس علیه ایران، لحظهای درنگ کنید و به شعارهایی که مردم خودتان در خیابان میدهند، توجه کنید: «با فساد مخالفیم» « خواستار عدالتیم» «راما برو».
گفتنی است، ادی راما، نخستوزیر آلبانی، در ادامه سیاستهای خصمانه و وابسته به غرب خود، در اظهاراتی واهی و خندهدار، جمهوری اسلامی ایران را به تحریک اعتراضات مردمی در تیرانا علیه فروش خاک این کشور به جرد کوشنر یهودی، داماد رئیسجمهور اسبق آمریکا، متهم کرد.