کد خبر: 1361066
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۰۰
عارف:
راهکار‌های تکمیل آزادراه تهران ـ شمال هر چه سریعتر نهایی شود معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه پروژه آزادراه تهران ـ شمال پروژه‌ای ملی و اولویت‌دار است، دستور داد تا مشکلات این پروژه در مدت دو هفته احصاء و تفاهمی برای حل این مشکلات حاصل شود.

جوان آنلاین: جلسه پروژه آزادراه تهران ـ شمال به ریاست «محمدرضا عارف» معاون اول رئیس‌جمهور و با حضور «حسین دهقان» رئیس بنیاد مستضعفان، «شینا انصاری» رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست، «سید حمید پورمحمدی» رئیس سازمان برنامه بودجه، مدیران وزارت راه و شهرسازی و سایر کارشناسان و مدیران مربوطه برگزار شد.

به گزارش ایرنا، عارف در این جلسه با تاکید بر لزوم برطرف شدن هرچه سریعتر مسایل و مشکلات آزادراه تهران شمال، دستور داد که مسئولان این بخش در مدت ۲ هفته مشکلات پیش روی تکمیل این پروژه را احصاء و صورتجلسه کنند.

وی با بیان اینکه پروژه آزادراه تهران ـ شمال از پروژه‌های اولویت‌دار، مهم و ملی کشور است که باید با جدیت پیگیری و تکمیل شود، افزود: برای حل سریعتر مشکلات پروژه تهران- شمال نیاز است تا تفاهم و توافقی در راه‌حل‌ها حاصل و منابع مالی لازم تامین شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار