یک تحلیلگر فلسطینی با اشاره به تداوم جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطیینان در کرانه باختری وغزه و ضرورت به حرکت درآمدن جهان عرب، گفت: حضور مردمی در خیابان های ایران علیه طرحهای آمریکا و رژیم صهیونیستی الگویی موفق بوده است، از همین رو خیابانهای کشورهای عربی نیز باید به صحنه حمایت از فلسطینیها تبدیل شود. جوان آنلاین: روزنامه رای الیوم در مطلبی به قلم« بسام ابوشریف» تحلیلگر فلسطینی با اشاره به تشدید حملات رژیم صهیونیستی به غزه، این سئوال را مطرح کرد: چه اقدامی درباره تجدید نسل کشی که نظامیان صهیونیستی علیه ملت فلسطین در کرانه باختری و غزه به راه انداخته اند، به عمل آمده است؟ احدی از شورای صلح غزه ، که ابزار اسرائیل برای ویرانی بقایای منازل مسکونی و نابودی مردم غزه است، موضعی اتخاذ نکرده است.
این تحلیلگر نوشت: آنچه در کرانه باختری اتفاق میافتد، نسل کشی و کوچاندن فلسطینیان است که باید اقدامی علیه آن به عمل آید.میانجیگران سکوت کردهاند و همچنان به این کار ادامه میدهند. آنها باید اقدام و حرکتی به عمل آورند. در مصر، قطر و ترکیه شاهد راهپیمایی در حمایت از فلسطین بودهایم. تمام خیابانهای کشورهای عربی باید برای فشار بر حاکمان وحمایت از فلسطینیها به حرکت درآیند.
این تحلیلگر فلسطینی بیان کرد: خیابانهای ایران اهمیت حرکت خیابانی را در نبرد علیه ائتلاف صهیونیستی-آمریکایی و جنگ خونین آن علیه مردم ایران نشان داده است. به یاد داشته باشیم که جنگ صهیونیستها علیه ایران ناشی از حمایت انقلاب اسلامی ایران از جنبشهای مقاومت در فلسطین، لبنان، عراق، یمن و سوریه است.
این تحلیلگر افزود: باید با استفاده از روشها و تاکتیکهایی که دشمن آنها را میفهمد، به آن پاسخ داد، همانطور که دلاوران مقاومت اسلامی در حال حاضر در جنوب لبنان انجام میدهند.
گفتنی است که رژیم صهیونیستی با بی اعتنایی کامل به آتش بس به حملات خود به غزه و نیزی کرانه باختری ادامه می دهد و از هیچ جنایتی فروگذار نیست.