کد خبر: 1356897
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۵۳
علم الهدی:
گران فروشان پیاده نظام آمریکا در داخل کشور هستند امام جمعه مشهد گفت: گران‌فروشان و مزدوران اقتصادی امروز، پیاده نظام آمریکا در داخل کشور هستند.

جوان آنلاین: آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه دوم نماز جمعه این هفته مشهد مقدس که در حرم مطهر رضوی اظهار کرد: خوشبختانه جریان تهاجم نابهکارانه دشمن تروریستی آمریکایی-اسرائیلی در این کشور بر مبنای اهدافی که داشتند به نتیجه نرسید. روز اول آنها بنا داشتند کشور را تقطیع و تجزیه و به ایران چندپارچه تقسیم کنند و بر اثر بمباران‌ها مردم را ناراضی کرده تا نظام با قیام مردم سقوط کند؛ در این هدف نیز خوشبختانه شکست خوردند و با کمال قدرت مردم ما مقاومت کردند و وابستگی ملی به نظام قویتر و ارتباط و عاطفه مردم با نظام بیشتر شد؛ در نتیجه نه تنها کشور تجزیه نشد بلکه قلوب اقوام و قبایل را به هم نزدیک‌تر کرد.

به گزارش مهر، امام جمعه مشهد افزود: بعد از اینکه دشمن در عرصه نظامی شکست خورد، وارد مهره سوخته مذاکرات شد تا با این کیفیت بتواند تا انداز‌های اهداف خود را عملی کند، اما الحمدالله در این جهت نیز با بصیرت و هوشیاری مقام معظم رهبری ایران به دشمن اجازه پیروزی و موفقیت نداد. همچنین رزمندگان دلاور ما قویتر از روز اول و رادمردتر در این اتفاق ایستادند.

وی ادامه داد: همچنین از این غیرت و مردانگی نیروی دریایی سپاه پاسداران که ناوشکن‌های دشمن را مورد حمله قرار دادند، تشکر میکنیم و امیدواریم خدای متعال بر این قدرت و قهرمانی آنها بیافزاید.

دشمن از هر طرف وارد میشود، شکست خورده است

علم الهدی ابراز کرد: بنابراین دشمن در این عرصه سود نبرده و سرازیری شکست در تداوم حملات نظامی برای دشمن آماده شده است، زیرا از یک طرف موازین داخلی کشور آمریکا با انتخاباتی که در ماه نوامبر دارند به آنها اجازه نمیدهد جنگ را طولانیتر کنند و از طرف دیگر ناکامی دشمن در این موضوع که به هر وسیل‌های دست میزند باعث شکست او و خوشبختی ما شده است؛ لذا دشمن در هر حال از هر طرف وارد می‌شود، شکست را پیشروی خود میبیند.

امام جمعه مشهد گفت: متاسفانه با اینکه دشمن را به این وضع رساندیم، دچار یک مشکل در داخل کشور شدیم که اگر آن را حل نکنیم، دشمن پیروز از معرکه خواهد برگشت و آن سودجویی یک عده از افراد است که میخواهند گرانی را در وضعیت وحشتناکی به همه بخش‌ها سرایت دهتد؛ خودرو گران میشود و این گرانی خودرو از آن تجاوز میکند و به نان، لبنیات و معیشت مردم هم سرایت میکند؛ در این موقعیت متاسفانه کشور ما شده بازار سودجویی و جنایت برای عناصر ناپاکی که جان مردم و حیثیت مردم را ابزار کردند که سود بیشتر ببرند.

وی اضافه کرد: متاسفانه آنچه دشمن میخواست با بمباران ایجاد کند، یک عده با سودجویی میخواهند ایجاد کنند؛ این گرانی همانقدر مردم را ناراضی میکند که دشمن میخواست با حملات و بمباران خود به آن دست پیدا کند، لذا عوامل آن و چه کسانی که صدر آن قرار دارند که لبنیات، خودرو، پتروشیمی و فولاد را گران میکنند و چه کسانی که از این گرانی‌ها سواستفاده میکنند، اینها همه پیاده نظام آمریکا در داخل کشور هستند. آقای وزیر صنعت میگوید گرانی خودرو هیچ توجیه و منطقی ندارد، چون آلیاژ مورد نیاز خودرو را ما بدون کمبودی در اختیار خودروساز قرار دادیم، پس چرا قیمت را کنترل نمیکنید که کار به جایی برسد که با گرانی خودرو، نان و لبنیات مردم نیز گران شود؟.

علم الهدی تصریح کرد: دوتا کوره ذوب آهن فولاد مبارکه را دشمن بمباران کرده است، در حالیکه همچنان تولید در حال انجام است و هم تولیدات گذشته به اندازه بیش از یکسال مصرف داخلی و صادرات انبار شده است. در این مشهد ما به هر آهن فروشی مراجعه کنید، یکی دو زمین انبار تیرآهن و میل گرد قرار داده است، پس چرا یکمرتبه قیمت را گران کردید؟؛ مقام معظم رهبری ما را شهید کردند، بچه‌های میناب را به این مصیبت خاک و خاکستر کردند، عزیزان ما را شهید کردند، بعد شما بیایید آهن‌هایی که دوسال است انبار کردید را گران کنید و سواستفاده کنید. شما ایرانی نیستید، شما چطور ایرانی هستید که فلسفه بمباران آمریکا را با گرانی خود پیاده میکنید، در حالیکه ایرانی‌های شما را میکشند، در صورتی که باید کمک کنید.

امام جمعه مشهد خاطرنشان کرد: نقطه مطلوب آمریکا همین ناراضیتی مردم است که بتواند با سودجویی یک عده پولپرست مردم را ناراضی کند و تمام مشکلات خود در جنگ را با این قضیه حل کند؛ لذا برادران و خواهران باید شما حرکت کنید، جلو بیاید، زیرا در این کشور هر زمان مشکلی پیش آمده، مردم آن را حل کردند، این مشکل را نیز باید مردم حل کنند، نمیشود تنها به دولت گلایه کنیم. در همین راستا قرار هست یک قرارگاه مردمی اقتصاد مقاومتی تشکیل شود، سعی کنید در آن همه شما شرکت و فعالیت کنید، وقتی وجود آن را علام کردند، قیام کنید تا جلوی همه مفاسد اقتصادی را بگیرید، نه با تهاجم‌های بیجا و حرکت‌های اجتماعی غلط که آشوب در کشور ایجاد شود.

ضرورت مشارکت جدی و همگانی مردم در قرارگاه اقتصاد مقاومتی

وی عنوان کرد: با تشکیل این قرارگاه مردمی اقتصاد مقاومتی بناست تا مردم حساب شده وارد عرصه شوند و مشکل اقتصادی را با یک حرکت حساب شده، متناسب و فوق‌العاده مدبرانه، خود مردم حل کنند. رهبر شهید ما در یکی از فرمایشات خود فرمودند؛ «یک مسأله دیگر برای دشمن پیشرفت اقتصادی و حل مشکلات مردم است، هدف آنها از تحریم‌ها نارضایتی مردم است تا رکود و بیکاری باشد و مردم دچار مشکلات باشند»؛ امروز یک آقای گردن کلفت با گرانفروشی هدف آمریکا را در کشور اجرا میکند.

علم الهدی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی دارای دو بعد است، افزود: نخست مدیریت هزینه و مصرف و سودجویی است که بایستی مردم یک مقدار هزینه و مصرف خود را مبتنی با مقاومت در برابر دشمن انجام دهند تا وابسته بیگانه نشویم و بعد دوم آن تولید است، عزیزان ما چه مردم و چه تولیدکنندگان هرچه بیشتر بتوانیم در این مسیر قدم برداریم و بتوانیم خود را بینیاز از بیگانه کنیم، هرچه میخواهیم را در داخل داشته باشیم دیگر آنها نمیتوانند ما را تحریم کنند، لذا این بعد نیز باید به وسیله مردم اجرا شود، مقام معظم رهبری شهید فرمودند، جزو سیاست‌های اقتصاد مقاومتی درونزایی است، یعنی تولید ثروت از طریق فعالیت درونی کشور باشد، چشم و نگاه به بیرون نباشد، در طول سال‌های گذشته و دولت‌های گذشته میخواستند از بانک جهانی وام بگیرند، بنده نگذاشتم و جلوی آن را گرفتم، مقدمات را نیز فراهم کرده بودند، اینکه ما متعهد به بیگانه شویم خطای بزرگی است، باید اقتصاد درونزا باشد، البته این به معنای بستن در‌های کشور نیست، بلکه ما میخواهیم اقتصاد درونزا و برونگرا باشد یعنی هم تولید داخلی هم صادرات داشته باشیم.

امام جمعه مشهد افزود: امیدواریم این تشکیلات به وسیله شما مردم شکل بگیرد تا با نظارت، تولید، مدیریت و فعالیت مردمی بتواند مشکلات را حل کند و به کمک دولت بیاید، زیرا در بسیاری از زمینه‌ها برای موفقیت دولت نیاز هست که مردم به کمک دولت بروند تا خدایی نکرده دشمن نتواند از حرکت‌های مردمی ما سواستفاده داشته باشد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار