کد خبر: 1355573
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۹:۴۶
تحلیلگر عراقی: ایران ضربات مهلکی به رژیم صهیونیستی وارد کرد یک تحلیلگر عراقی ضمن هشدار درباره بهره برداری واشنگتن از آتش‌بس برای تجدید قوا و تجهیز تسلیحاتی، گفت: ایران خسارات قابل توجهی به رژیم صهیونیستی وارد کرده و باعث فروپاشی جبهه داخلی آن شده است. این امر تأیید می‌کند که جمهوری اسلامی پیروز نظامی این جنگ است.

جوان آنلاین: «ابراهیم السراج» تحلیلگر سیاسی عراق، نسبت به بهره برداری آمریکا از آتش‌بس برای تغییر تجدید قوا وتجهیز تسلیحاتی و از سرگیری دوباره جنگ هشدار داد.

وی افزود: اینکه آیا جنگ طولانی خواهد شد یا خیر، به پیامدهای آن بستگی دارد. ایران خواهان مذاکره است، اما به شرط توقف کامل تجاوز. آتش‌بس نباید صرفاً یک مانور تجدید قوا و مسلح کردن مجدد برای از سرگیری جنگ باشد.

السراج تاکید کرد: ایران خواهان پایان واقعی جنگ است، نه اینکه واشنگتن اوضاع را خود را سروسامان دهد و نیروهایش را تجهیز کند و بار دیگر به اقدامات نظامی علیه جمهوری اسلامی روی آورد.

وی در ادامه اظهار داشت: ایران خسارات قابل توجهی به رژیم صهیونیستی وارد کرده و باعث فروپاشی جبهه داخلی آن شده است. این امر تأیید می‌کند که جمهوری اسلامی پیروز نظامی این جنگ است و بدون وقفه به جنگ و شلیک موشک علیه دشمن ادامه داد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار