رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهر کرج، به همراه فرمانده بسیج اقشار منطقه، فرمانده سازمان بسیج شهرداری کرج،جانشین و شورای فرماندهی سازمان بسیج شهرداری،فرمانده حوزه خواهران شهیده فائزه رحیمی و مدیر منطقه ۹ شهرداری از فعالیتهای گروه جهادگران بسیج در ترمیم و بهسازی واحدهای مسکونی تخریبشده توسط رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار در جریان جنگ رمضان بازدید و از تلاش جهادی ایشان تقدیر نمود. جواد چپردار گفت: جهادگران بسیج با ترمیم و بهسازی واحدهای مسکونی آسیبدیده از جنگ رمضان، نقش کلیدی در بهسازی ایفا کردهاند و همکاری سازمان بسییج، مدیران شهرداری و شورای شهر کرج با افتخار ادامه خواهد یافت.
رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهر کرج به همراه فرمانده بسیج اقشار منطقه، فرمانده سازمان بسیج شهرداری کرج، جانشین و شورای فرماندهی سازمان بسیج شهرداری، فرمانده حوزه خواهران شهیده فائزه رحیمی و مدیر منطقه ۹ شهرداری از فعالیتهای گروه جهادگران بسیج در ترمیم و بهسازی واحدهای مسکونی تخریبشده توسط رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار در جریان جنگ رمضان بازدید و از تلاش جهادی ایشان تقدیر کرد.
وی با بیان اینکه این اقدام بخشی از تلاشهای گسترده برای حمایت از آسیبدیدگان است، اظهار داشت: شورای اسلامی شهر کرج با تصویب لایحهای به اتفاق آرا، گام مهمی برای کمک به آسیبدیدگان جنگ رمضان برداشته است. این لایحه اکنون در فرمانداری در حال بررسی قرار دارد و هدف اصلی آن، تسهیل بازسازی و نوسازی منازل آسیبدیده است.
چپردار افزود: تمام ساختمانهای آسیبدیده توسط کمیته فنی بررسی خواهند شد تا صاحبان آنها از پرداخت هرگونه هزینه بابت مجوز ساخت و پروانه ساختمانی معاف شوند. همچنین شرایط ویژهای از جمله پیشبینی تراکم و طبقات مازاد حمایتی و معاف از هزینه برای آسیب دیدگان و معافیت تشویقی برای سازندگان در تسریع فرآیند ساختوساز منازل مسکونی غیر قابل سکونت ناشی از جنگ پیشبینی شده است.
عضو شورای شهر کرج تأکید کرد: شورای شهر،مدیریت های شهرداری از همان ساعات ابتدایی جنگ رمضان در کنار نیروهای خدمترسان شهرداری ایستاده و با بسیج همه امکانات،به یاری مردم شتافتهاست.
وی خاطرنشان کرد: گروه جهادگران سازمان بسیج شهرداری با استقرار در مناطق آسیبدیده، به ترمیم دیوارها، سقفها،تجهیز و تامین تأسیسات ضروری پرداخته و واحدهای مسکونی را با دقت و سرعت بهسازی کردهاند. این همکاری بین شورا، بسیج و شهرداری الگویی موفق و تکلیف مقرر در حمایت از اقشار آسیبپذیر است. فرمانداری کرج نیز بررسی سریع لایحه و تطبیق آن را در دستور کار فوق العاده قرار داده تا هرچه زودتر به مرحله اجرا برسد.