کد خبر: 1353839
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۲:۳۰
اعدام عامل انتقال اطلاعات حساس کشور به موساد براساس اعترافات و اظهارات محکوم‌علیه، دسترسی‌ها در سازمان، نمودار سازمان، جانمایی ساختمان‌های داخلی، وضعیت حفاظتی و جزئیات ساختمان‌های پدافند، اطلاعات موجود در اتوماسیون هویت پرسنل از جمله اطلاعاتی بوده که فرید تلاش داشته‌است به سرویس منتقل کند

جوان آنلاین: مهدی فرید به جرم همکاری گسترده با سرویس تروریستی- جاسوسی موساد پس از رسیدگی به پرونده و تأیید حکم نهایی در دیوان عالی کشور به دار مجازات آویخته شد. 
به گزارش خبرگزاری میزان، مهدی فرید فرزند امان‌الله به جرم همکاری گسترده با سرویس تروریستی- جاسوسی موساد پس از رسیدگی به پرونده و تأیید حکم نهایی در دیوان عالی کشور به دار مجازات آویخته شد. 
نامبرده مسئول بخش مدیریت کمیته پدافند غیرعامل یکی از سازمان‌های حساس کشور بود که از طریق فضای مجازی با سرویس تروریستی- جاسوسی رژیم صهیونیستی ارتباط برقرار کرده و با توجه به دسترسی‌هایی که داشته خیلی زود مورد تأیید افسر موساد قرار گرفت. محکوم‌علیه در طول روند رسیدگی به پرونده صراحتاً مراحل ارتباط خود با سرویس موساد را تشریح کرده‌است. فرید ابتدا از طریق ایمیل با یکی از افسران موساد با نام مستعار بابک ارتباط برقرار کرده و بعد از رد و بدل کردن چند پیام و پرسش و پاسخ، افسر موساد با وی در یک نرم‌افزار خاص ارتباط تلفنی می‌گیرد. فرید در اعترافات خود در دادگاه اقرار کرده‌است که از همان ابتدا متوجه بوده با چه کسانی در ارتباط است. وی با اطلاع از اینکه شماره‌ای که با وی تماس گرفته متعلق به سرشماره رژیم صهیونیستی است، ارتباط خود را ادامه داده‌است. 
 ملاقات با افسر موساد در یک کافه
در ارتباطات صورت گرفته، افسر موساد صراحتاً از محکوم‌علیه نیاز‌های خود مبنی بر دریافت اطلاعات از سازمان را مطرح کرده که با پاسخ مثبت وی مواجه می‌شود. پس از ارزیابی اولیه از او خواسته می‌شود تا ایمیل جدیدی را با هویت مستعار ساخته تا تداوم ارتباط از بستر ایمیل صورت گیرد. ارتباط فرید با سرویس موساد در چند مرحله صورت گرفته‌است: ارائه اطلاعات برای اثبات خود نزد سرویس، ارائه اطلاعات در راستای نیازمندی‌های افسر و عملیات‌های ویژه فنی. براساس اعترافات و اظهارات محکوم‌علیه، دسترسی‌ها در سازمان، نمودار سازمان، جانمایی ساختمان‌های داخلی، وضعیت حفاظتی و جزئیات ساختمان‌های پدافند، اطلاعات موجود در اتوماسیون هویت پرسنل از جمله اطلاعاتی بوده که فرید تلاش داشته‌است به سرویس منتقل کند. 
بعد از اتمام دوره ارزیابی و هدف‌گذاری، به نامبرده مأموریت داده می‌شود به یک کافی‌شاپ در تهران مراجعه و با خانمی ملاقات کند. در این ملاقات یک بسته صورتی‌رنگ تحویل گرفته و بدون مکالمه از محل خارج می‌شود. پس از بازگشت به منزل از طریق ابزار ارتباطی به افسر موساد نحوه دریافت بسته‌هایی حاوی یورو را تشریح کرده و با راهنمایی افسر قرار می‌شود از بخشی از پول دریافتی برای ارتباط امن، لپ‌تاپ، گوشی موبایل، کارت حافظه و رم ریدر با مشخصات اعلامی از سوی افسر خریداری و تصویرش را ارسال کند. 


 آغاز همکاری و تبادل اطلاعات با افسر موساد
پس از خرید و فعال‌سازی ابزار امن با هماهنگی افسر اطلاعاتی رژیم در زمان خاص به صورت تصویری ارتباط برقرار کرده و آموزش‌های لازم را برای بهره‌برداری از ابزار امن، رمزگذاری و رمزگشایی فرا می‌گیرد. 
در طول این مدت، فرید فایل‌هایی را با افسر موساد تبادل کرده و تا پایان ارتباط و همکاری فرایند ارتباط از بستر سیستم ویندوز قرمز صورت می‌گرفته‌است. در ادامه سرویس اطلاعاتی رژیم، تمرکز خود را پیرامون جمع‌آوری اطلاعات در خصوص سازمان حساسی که محکوم‌علیه در آن مشغول به فعالیت بوده معطوف می‌کند. به فرید دستور داده می‌شود تا در خصوص موضوعات مشخص‌شده نسبت به جمع‌آوری اطلاعات سازمان حساس، به ویژه دبیرخانه محرمانه اداره حفاظت اسناد تمرکز کند و اطلاعات به دست آمده را در زمان‌های خاص برای افسر ارسال کند. به جهت همکاری کامل محکوم‌علیه با سرویس، فرید به جاسوس رسمی موساد تبدیل و برای وی حقوق و پاداش ثابت و یک حقوق متغیر در نظر گرفته می‌شود که با توجه به میزان فعالیت و اطلاعات ارسالی پرداخت شده‌است. در ادامه روند همکاری افسر موساد به فرید وعده می‌دهد که پس از پایان یک دوره زمانی خاص بعد از ارزیابی و اجرای کامل مأموریت او را از کشور خارج خواهند کرد که البته در ادامه روشن می‌شود این وعده دروغ و غیر‌واقعی است و هیچ تلاشی برای خارج کردن وی از کشور صورت نمی‌گیرد. 
 مأموریت ویژه موساد به جاسوس خود 
پس از انجام یک دوره همکاری اطلاعاتی با افسران موساد، همکاری فرید با سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی وارد حوزه فنی می‌شود. هدف جدید در بخش پدافند غیر عامل سازمان حساس (اطلاعات زیرساختی و پرسنل) به وی محول شده و در چندین بند نیازمندی‌های سرویس اطلاعاتی مطرح می‌شود. 
در این نقطه همکاری که مهم‌ترین بخش همکاری فرید با دشمن صهیونی بوده‌است، آموزش‌های ویژه جهت آلوده‌سازی شبکه و سرور‌های سازمان به او داده می‌شود. متهم نیز طبق آموزش‌های دریافتی تلاش می‌کند مأموریت خود را به صورت کامل انجام دهد، در حالی که تحت رصد اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) بوده‌است. برای انجام مأموریت، پاداش ویژه‌ای نیز به وی تعلق می‌گیرد. پس از انجام هر مأموریت از فرید خواسته می‌شود تا تجهیزات خود را امحا کند. 
در جریان عملیات‌های ویژه فنی، فرید با راهنمایی و دستور افسران موساد اقدام به تلاش جهت آلوده‌سازی شبکه داخلی معاونت پدافند غیر‌عامل سازمان حساس طی دو مرحله کرده‌است: ۱- تلاش برای آلوده‌سازی و تخلیه اطلاعات شبکه توسط هارد ارائه شده از طریق سرویس ۲- تلاش برای نصب نرم افزار روی سرور سازمان و ارسال تروجان از طریق فلش ارائه شده توسط افسر. بنابر گزارش‌های وزارت اطلاعات و سازمان حفاظت اطلاعات سپاه، متهم در داخل سازمان حساس بار‌ها از طریق یواس‌بی تجهیزات مختلف را متصل و دسترسی افراد خارج سازمان به آن را مهیا کرده‌است. 


 عامل موساد در دام سربازان گمنام امام زمان
مهدی فرید در زمانی که با رژیم صهیونیستی در ارتباط بوده پس از کشف و اشراف بر شبکه همکاران در داخل و خارج از کشور و همچنین روشن شدن نحوه همکاری نامبرده با موساد از سوی سربازان گمنام امام زمان (عج) دستگیر می‌شود. پس از دستگیری و طی روند دادرسی، دادگاه رسیدگی به اتهامات مهدی فرید برگزار شد. مستندات فراوان و گستردگی ارتباط نامبرده با سرویس موساد، اظهارات متهم و گزارش‌های ضابطین همگی مؤید همکاری آگاهانه نامبرده با سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی بوده‌است. 
در نهایت دادگاه، پس از اخذ دفاعیات متهم و وکیل وی، مهدی فرید را از حیث همکاری اطلاعاتی و جاسوسی به نفع رژیم صهیونیستی در حکم افساد فی‌الارض به اعدام محکوم کرد. پس از صدور حکم، دیوان عالی کشور نیز فرجام‌خواهی متهم را قابل‌پذیرش ندانست و با توجه به فعالیت‌ها و اقدامات خصمانه نامبرده علیه کشور به نفع رژیم صهیونیستی، اعترافات و اقاریر صریح متهم، گزارش و تحقیقات ضابطین خاص، مدارک و دلایل مستند موجود در پرونده از جمله محتویات لپ‌تاپ‌ها و گوشی همراه و سایر مستندات، ضمن رد فرجام‌خواهی دادنامه را تأیید و ابرام کرد. حکم صادره بامداد دیروز، طی تشریفات قانونی اجرا شد. 
گفتنی است، در ادامه رسیدگی به دیگر پرونده‌های عناصر دشمن در اشکال مختلف تاکنون ۱۹ حکم در استان قم به دلیل همکاری متهمان با دشمن صادر شده‌است. محکومان مورد اشاره پس از رسیدگی دقیق به اتهاماتشان در دادگاه‌های صالحه احکام قضایی دریافت کرده‌اند. این محکومان براساس جرائم ارتکابی به حبس نظیر ۱۳، شش، پنج و چهار سال و پرداخت جزای نقدی محکوم شده‌اند. 

نمای نزدیک
پدافند غیرعامل: معدوم عضو این سازمان نبوده‌است
سازمان پدافند غیرعامل کشور در پی انتشار خبر اجرای حکم اعدام جاسوس رژیم صهیونیستی اطلاعیه‌ای صادر کرد. متن اطلاعیه سازمان پدافند غیرعامل کشور در ادامه آمده‌است؛ در پی انتشار خبر «اجرای حکم اعدام جاسوس رژیم صهیونیستی که اطلاعات حساس کشور را در اختیار موساد قرار می‌داد»، سازمان پدافند غیرعامل کشور ضمن حمایت قاطع از اقدام قوه قضائیه در برخورد با عوامل جاسوسی و خیانت‌کنندگان به امنیت ملی اعلام می‌دارد: نامبرده هیچ‌گونه عضویت، مسئولیت یا سمتی در ساختار سازمان پدافند غیرعامل کشور نداشته‌است. بر این اساس هرگونه اشاره به انتساب ایشان به این سازمان، کاملاً نادرست بوده و تکذیب می‌شود. بدیهی است سازمان پدافند غیرعامل کشور، همانند گذشته، با هوشیاری کامل نسبت به حفظ، پایدارسازی، کاهش آسیب‌پذیری و مصون‌سازی زیرساخت‌های کشور با همکاری کلیه دستگاه‌های اجرایی کشور عمل و هرگونه اقدام خائنانه در هر سطحی را محکوم می‌کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار