امیر قطر و نخست وزیر پاکستان طی دیداری در دوحه ضمن بررسی آخرین وضعیت منطقهای خواستار بکارگیری دیپلماسی و روشهای مسالمتآمیز برای حل تنشها شدند. جوان آنلاین: از روابط عمومی دفتر نخست وزیری پاکستان، شهباز شریف طی سفر رسمی به قطر با شیخ تمیم بن حمد آل ثانی امیر این کشور دیدار کرد.
به گزارش ایرنا، در این جلسه مقامات ارشد دو کشور و نیز فیلد مارشال سید عاصم منیر رئیس نیروهای دفاعی و فرمانده ارتش پاکستان نیز حضور داشتند.
شهباز شریف و شیخ تمیم در مورد تحولات منطقهای و بینالمللی تبادل نظر کردند و بر اهمیت گفتوگو، دیپلماسی و حل مسالمتآمیز اختلافات تأکید ورزیدند.
سران پاکستان و قطر حمایت خود را از همکاری نزدیکتر در چارچوب مجامع چندجانبه مجدداً تأیید و توافق کردند که هماهنگی نزدیک خود را در مورد مسائل کلیدی منطقهای حفظ کنند.
نخست وزیر پاکستان پیشتر با نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر نیز دیدار و پیرامون تحکیم همکاریهای دوجانبه اقتصادی، سرمایهگذاری قطر در پاکستان و بررسی اوضاع منطقه تبادل نظر کردند.